Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!
Inside Stories

Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Μύρισε άνοιξη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που έβαλε τα πασχαλινά του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα με πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις!

Απολαύστε τα ηλιόλουστα & ανοιξιάτικα σοκάκια του κέντρου διαλέγοντας τα πασχαλινά σας δώρα και ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά στον απόλυτο προορισμό shopping!

Αυτό το Πάσχα όλοι κερδίζουν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Με αγορές συνολικής αξίας 50€ ημερησίως, το εκπτωτικό χωριό σας προσφέρει ένα τυχερό σοκολατένιο αυγό που κρύβει πασχαλινές εκπλήξεις για όλους! Δωροεπιταγές & πλούσια δώρα περιμένουν όσους θα ανοίξουν το πασχαλινό τους δωράκι ενώ παράλληλα όλοι θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη κλήρωση που ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Citroen C1!

Το Πάσχα είναι αφιερωμένο στα παιδιά γι' αυτό και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με μοναδικά παιχνίδια στη «Λαγουδοχώρα»! Σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να παίξουν και να δημιουργήσουν. Ευφάνταστες πασχαλινές δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να συνθέσουν τα δικά τους πασχαλινά καλαθάκια, να δημιουργήσουν μοναδικά πασχαλινά αυγά & λουλούδια καθώς και να παίξουν με τα αυτάκια λαγού που οι ίδιοι θα έχουν ζωγραφίσει.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάντε ένα διάλλειμα, με όλη την οικογένεια, και απολαύστε τον ανοιξιάτικο ήλιο και τα γραφικά σοκάκια, σε ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Κάντε τις Πασχαλινές σας αγορές ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70 % πιο φθηνά, κερδίστε το δικό σας τυχερό σοκολατένιο αυγό και περάστε αξέχαστες στιγμές με την οικογένεια σας στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!

Τα παιχνίδια στη «Λαγουδοχώρα» θα λειτουργούν από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απριλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατό από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα τις ίδιες ώρες.

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlenDesignerOutlets είναι μέλος της McArthurGlenGroup, ηγέτιδας και πρωτοπόρου στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group το οποίο απαρτίζεται σήμερα από 20 κέντρα, εισήγαγε το concept των designeroutlets στην Ευρώπη το 1995. Τα 75 εκατομμύρια καταναλωτών που επισκέπτονται τα κέντρα μας κάθε χρόνο, προσελκύονται από τα αγαπημένα designersbrands που βρίσκουν 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Το portfolio του Group, που περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο designeroutlet της Ευρώπης, το SerravalleDesignerOutlet κοντά στο Μιλάνο, προσφέρει συνολικά 500.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων. Σε αυτά θα προστεθούν ακόμη 100.000 τετραγωνικά μέτρα το 2011 και το 2012. Νέα τοποθεσία αποτελεί το Neumünster κοντά στο Αμβούργο (2012). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurgelngroup.com.

 

 

 

 

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved