Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο… μετρό!
Inside Stories

Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο… μετρό!

Στο Μετρό Συντάγματος γίνεται το Φετινό Πανηγύρι της Αγάπης από τους Νέους με Νοητική Υστέρηση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι»!

Το κέντρο απασχόλησης ενηλίκων με νοητική υστέρηση "Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη" και οι 100 νέες και νέοι με νοητική υστέρηση, ηλικίας 17 ετών και άνω που απασχολούνται καθημερινά στους χώρους του μας προσκαλούν στην ετήσια ανοιξιάτικη εκδήλωση «ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», με το σύνθημα "Kάνε το καλό και ρίξ' το στο ΜΕΤΡΟ».

Η προσφορά, η ανιδιοτέλεια, η εκτίμηση και ο σεβασμός στη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου είναι οι πρωταγωνιστές στο «Πανηγύρι της Αγάπης» που διοργανώνει για 16η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη», Μ. Τρίτη – Μ. Τετάρτη - Μ. Πέμπτη 10 – 11 & 12 Απριλίου 2012 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για 3 ημέρες από τις 9 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, αλλά και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες που με πολλή αφοσίωση ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι απασχολούμενοι στο Κέντρο "Το Εργαστήρι", υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση ειδικών υπεύθυνων. Χειροποίητες λαμπάδες, συνθέσεις με διακοσμητικές κεραμικές φιγούρες και κορδέλες, από το Τμήμα Κεραμικής και Μπατίκ αντίστοιχα που λειτουργούν στο Κέντρο ή/ και αγορασμένα στολίδια και κορδέλες, ξεχωριστές προτάσεις για Πασχαλινές αγορές, όπως κεραμικά, υφαντά χαλιά και μαξιλάρια, πεντανόστιμες σπιτικές λιχουδιές, ζυμαρικά και διακοσμητικά (ανάμεσα τους και η κορνίζα για φωτογραφίες με τον καθρέφτη για παιδικό δωμάτιο «Αυτοκινητάκι» που πρόσφατε επιλέχθηκαν από το Μουσείο Μπενάκη και εκτίθενται προς πώληση στο εκθετήριο του Μουσείου επί της Πειραιώς).

Πέρα από την έκθεση και πώληση των ξεχωριστών δημιουργιών των νέων του Κέντρου που θα υπάρχουν στο χώρο, το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει προϊόντα που προσφέρουν μεγάλες εταιρίες, καταστήματα, ιδιώτες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, όπως όμορφες πασχαλινές συνθέσεις δώρου με ποτά σε καλάθια, ολοκαίνουρια (ή άθιχτα) παιδικά, και επώνυμα γυναικεία ρούχα και είδη για το σπίτι, ευγενική δωρεά των αντίστοιχων εμπορικών εταιριών και αντιπροσωπειών για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες με την κοινωνία, ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλο τον κόσμο και προβάλλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για συνανθρώπους μας με Νοητική Υστέρηση. Παράλληλα δίνουμε τον αγώνα μας εξασφαλίζοντας μέρος των οικονομικών πόρων για την ανέγερση μιας ακόμη κατοικίας που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια 9 συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Το «Πανηγύρι της Αγάπης» στηρίζουν αυτοδιοικητικοί οργανισμοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις, εταιρίες, σωματεία, εκπαιδευτήρια και πλήθος κόσμου, όπως και τα ΜΜΕ που και φέτος βρίσκονται κοντά στο Κέντρο "Το Εργαστήρι" προβάλλοντας δυναμικά την εκδήλωση και δίνοντας το κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά.

Μια μόνο κίνηση είναι αρκετή για να κρατήσει τα χαμόγελα και τα όνειρα ζωντανά, για να χτίσουμε ένα σπίτι. Σας περιμένουμε όλους 10-12 Απριλίου στο Μετρό Συντάγματος για να κάνετε τις αγορές σας ή απλώς για να δώσετε με την παρουσία σας μήνυμα αποδοχής στην προσπάθεια των νέων μας να βρουν τη δική τους θέση στην ελληνική κοινωνία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved