Βάλτε χρώμα στο fitness και γυμναστείτε με ανεβασμένη διάθεση!
Inside Stories

Βάλτε χρώμα στο fitness και γυμναστείτε με ανεβασμένη διάθεση!

Η νέα συλλογή ρούχων της INTERSPORT είναι εδώ για να σας δώσει κίνητρο.

H σεζόν αλλάζει και οι μέρες ντύνονται με φθινοπωρινή και σύντομα με χειμωνιάτικη διάθεση. Εμείς όμως δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από το στόχο μας, που είναι να χτίσουμε μια υπέροχη και γυμνασμένη σιλουέτα. Όσο κι αν σκοτεινιάζει το σκηνικό γύρω μας, εμείς δεν πρέπει να μειώνουμε τη διάθεσή μας και ο τρόπος να την κρατήσουμε ευχάριστη και με την ίδια ενέργεια είναι το χρώμα!

Η νέα συλλογή ρούχων Fitness & Wellness της INTERSPORT φέρνει το χρώμα που λείπει από την καθημερινότητα μας και μας βοηθά να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα γυμναστικής μας, ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι τόσο ενθαρρυντικός. Στα καταστήματα INTERSPORT θα ανακαλύψετε πολύχρωμα ρούχα με ειδικές τεχνολογίες, έξυπνο σχεδιασμό και τεχνικά υφάσματα, κατάλληλα για όλα τα γούστα και όλες τις δραστηριότητες που περιβάλλουν το fitness όπως είναι η yoga, το aerobic ή το pilates.

Βρείτε το κατάλληλο top που θα προσφέρει άνεση και απορρόφηση της υγρασίας στο μάθημα του aerobic, το κολάν που θα σας επιτρέψει να κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνη τη δύσκολη στάση yoga και το φούτερ που θα σας χρησιμεύσει στο ζέσταμα ή το χαλάρωμα. Ακόμη κι αν έξω κάνει κρύο και εσείς 'λιώνετε' στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, τα νέας τεχνολογίας outfits θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε θερμοκρασία και να κινείστε άνετα μα πάνω απ' όλα με στυλ.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved