Καθημερινή τονωτική αίσθηση φρεσκάδας
Inside Stories

Καθημερινή τονωτική αίσθηση φρεσκάδας

Το Schweppes, το ιδανικό αναψυκτικό για όσους ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν, ήρθε και στην Ελλάδα!

Σύμβολο αυθεντικότητας και δροσιάς από το 1783, το Schweppes απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν νέες εμπειρίες και βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά της ζωής. Προσφέρει καθημερινή τονωτική αίσθηση φρεσκάδας και είναι συνώνυμο του αληθινού στυλ. Κυκλοφορεί σε τρεις μοναδικά δροσιστικές γεύσεις, και μας προσκαλεί να τις ανακαλύψουμε!

• Schweppes Bitter Lemon: τα συστατικά του Schweppes αναμειγνύονται μοναδικά με τα αρώματα του λεμονιού, δημιουργώντας ένα αναψυκτικό που δροσίζει ευχάριστα τον ουρανίσκο, αφήνοντας την πικρή, παιχνιδιάρικη επίγευση του λεμονιού στο στόμα

• Schweppes Ginger Ale: έχει καθιερωθεί ως η «σαμπάνια των αναψυκτικών» και αποτελεί βασικό προϊόν της μάρκας από το 1870. Έχει καταγωγή από την Αμερική και θα το λατρέψουν όσοι αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις, αφού διακρίνεται από την έντονη και «πικάντικη» γεύση του ginger.

• Schweppes Soda Water: η απλούστερη εκδοχή της σειράς και φτιάχνεται με την μέθοδο προσθήκης ανθρακικού του "πατέρα» της μάρκας, Jacob Schweppe, εδώ και πάνω από 200 χρόνια.

Έχοντας κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε όλο κόσμο, το Schweppes ήρθε και στην Ελλάδα για να δροσίσει με στυλ την καθημερινότητά μας, μέσα από τρεις υπέροχες γεύσεις. Ανακαλύψτε το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved