Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2: Δεξιοτεχνία ποδηλάτου  με τον Γιώργο Χειμωνέτο
Inside Stories

Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2: Δεξιοτεχνία ποδηλάτου με τον Γιώργο Χειμωνέτο

Το ποδήλατο συνδυάζει τον πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς με έναν ιδανικό τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 προάγει την υιοθέτηση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης και ψυχαγωγίας και το στηρίζει έμπρακτα διοργανώνοντας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 12:00μ.μ επιδείξεις δεξιοτεχνίας ποδηλάτου για παιδιά, μαζί με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο.

Η διαδρομή που θα διανύσουν τα παιδιά θα είναι ειδικά διαμορφωμένη με παιχνίδια στο ενδιάμεσο. Βασικός στόχος είναι μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και να εντάξουν το ποδήλατο στη ζωή τους.

Παράλληλα με την διεξαγωγή των επιδείξεων ποδηλατικής δεξιοτεχνίας, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2 θα λειτουργεί φιλανθρωπικό bazaar, που θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά. ‘Όλα τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου, Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μετά την λήξη των επιδείξεων δεξιοτεχνίας ποδηλάτου, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το Γιώργο Χειμωνέτο και να τον ρωτήσουν όλα όσα επιθυμούν να μάθουν σχετικά με το ποδήλατο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved