H  Folli Follie υποδέχεται τη νέα χρονιά με ενισχυμένη  και ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία!
Inside Stories

H Folli Follie υποδέχεται τη νέα χρονιά με ενισχυμένη και ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία!

Το νέο δυναμικό site της Folli Follie και το fashion blog που φέρει την υπογραφή της εταιρείας.

μας καλωσορίζουν στον υπέροχο ψηφιακό κόσμο της Folli Follie

Η Folli Follie ενισχύει την διαδικτυακή της παρουσία με μια προσέγγιση που δίνει έμφαση στους καταναλωτές και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες αυξημένες ανάγκες για αμεσότητα, ευχρηστία και συνεχή ανανέωση. Ναυαρχίδα του αέρα ανανέωσης που πνέει στον ψηφιακό κόσμο της Folli Follie αποτελεί το νέο site και e-shop της εταιρείας – www.follifollie.com – ενώ το λανσάρισμα του νέου fashion blog 'Fashion Forward' που φέρει την υπογραφή της εταιρείας, είναι μια φρέσκια και 'on trend' πρόταση για τις φίλες της μάρκας.

Με διεθνή χαρακτήρα, που αναγνωρίστηκε και από την πρόσφατη απονομή του e-Volution Award 2012, Διεθνοποιημένη e-Επιχείρηση στην Folli Follie, το ανανεωμένο πλέον site της μάρκας θα λειτουργεί τόσο σε παγκόσμια έκδοση, όσο και σε τοπικές εκδόσεις που θα καλύπτουν Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, φέροντας εξαιρετική δυναμική και εισάγοντας καινοτομίες, όπως οι κατηγορίες 'Wear it With' και 'Best of', το www.follifollie.com υπόσχεται στις φίλες της Folli Follie πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, εύχρηστη πλοήγηση στον ψηφιακό κόσμο της Folli Follie, πολλές εκπλήξεις αλλά και μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία on line shopping, που εξατομικεύεται ανάλογα με τις συνήθεις πρακτικές της κάθε χώρας.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας για άμεση και συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις, τα νέα από τον χώρο της μόδας παγκοσμίως, αλλά και την ανάγκη για απλές στιλιστικές συμβουλές, η Folli Follie παρουσιάζει για πρώτη φορά το fashion blog που φέρει την υπογραφή της. Το 'Fashion Forward by Folli Follie' (blog.follifollie.com) δίνει ευκαιρία για ένα ευχάριστο 'σκρολάρισμα' σε ένα κόσμο γεμάτο προτάσεις, εικόνες, ιδέες, τάσεις... Διαθέσιμο σε δύο γλώσσες, αγγλικά και ελληνικά, και με υπόσχεση για συνεχή ανανέωση και δυναμικότητα το

'Fashion Forward by Folli Follie' αναμένεται να γίνει η καθημερινή συνήθεια για χιλιάδες φίλες της Folli Follie σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ανανεωμένο site της Folli Follie και το νέο fashion blog έρχονται να συμπληρώσουν και να ολοκληρώσουν την δυναμική ψηφιακή παρουσία της Folli Follie τόσο σε online επίπεδο, όσο και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, youtube, pinterest, google+), προσκαλώντας όλους τους fan της μάρκας να ανακαλύψουν τον ψηφιακό κόσμο της Folli Follie.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved