Ελευθερία Βιδάκη - Δημήτρης Βογιατζής: Το ζευγάρι των «Αέρινων Σιωπών» με το… ίδιο τέλος
Inside Stories

Ελευθερία Βιδάκη - Δημήτρης Βογιατζής: Το ζευγάρι των «Αέρινων Σιωπών» με το… ίδιο τέλος

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Ελευθερία Βιδάκη και τον Δημήτρη Βογιατζή, που έπαιζαν στις «Αέρινες Σιωπές».

Συναντήθηκαν στο πλατό της πετυχημένης σειράς του Mega και χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια για να ξανασυναντηθούν και πάλι στη γειτονιά των αγγέλων! Πρώτη έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Βιδάκη. Ήταν Μάρτιος του 2004, όταν ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή βρήκαν το άψυχο κορμί της 37χρονης ηθοποιού, που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της από τον τέταρτα όροφο! Τα αίτια του θανάτου της σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη! Σύμφωνα με τις φήμες η ηθοποιός αντμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό το λόγο είχε νοσηλευτεί και σε ιδιωτική κλινική.

Η Ελευθερία Βιδάκη σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα. Έλαβε επίσης μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Μικροί-μεγάλοι», «Φωτορομάντζο», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Καλημέρα Ζωή» (ΑΝΤ1), «Εσύ φταις» (Mega Channel) και «Αέρινες σιωπές» (Mega Channel). Έκανε αισθητή την παρουσία της στο Εθνικό Θέατρο συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως οι Βάκχες, Τρωάδες, Εκκλησιάζουσες και πολλές άλλες.

Ο δε Δημήτρης Βογιατζής, που αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη, και που είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη, ενώ πρωταγωνίστησε και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έβαλε τέλος στη ζωή του, το Σάββατο στις 29 Δεκεμβρίου στο σπίτι του στο Βόλο. Τον 42χρονο βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο καιρό ο ηθοποιός αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν τα ξεπέρασε και έτσι έβαλε τέλος στη ζωή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved