Ο αστακός του Άκη, τα σουβλάκια του Ψωμιάδη και τα delivery των VIP φυλακισμένων!
Inside Stories

Ο αστακός του Άκη, τα σουβλάκια του Ψωμιάδη και τα delivery των VIP φυλακισμένων!

Νέα πνοή στα καταστήματα του Κορυδαλλού, κυρίως σε αυτά με γρήγορο φαγητό, στα εστιατόρια και τις ταβέρνες, αναμένεται να δώσει ο νέος σωφρονιστικός κώδικας, ο όποιος προωθεί μεταξύ άλλων, ρυθμίσεις για την ημιελεύθερη διαβίωση των κρατουμένων.

Όσοι κρατούμενοι μάλιστα έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να απολαμβάνουν γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους μέσα στις φυλακές. Πρόσφατα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο πρώην αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντινός υποστήριξε ότι κρατούμενος της VIP πτέρυγας παρήγγειλε από γειτονικό σούπερ μάρκετ καπνιστό σολομό.

Μεταξύ των σωφρονιστικών υπαλλήλων ακούγονται πολλές ιστορίες για τον αστακό και το προσούτο που ζήτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, για τα σουβλάκια αλλά και τα σάντουιτς του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και για τις εκλεπτυσμένες γεύσεις που απολαμβάνει, όποτε έχει ευκαιρία ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, ακόμη και στη VIP πτέρυγα συγγενείς έφεραν σε κρατούμενους παϊδάκια, τα οποία οι έγκλειστοι «ξεκοκάλισαν» με ευχαρίστηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved