Ο Ήχος της Δικής μας Θετικής Ενέργειας!
Inside Stories

Ο Ήχος της Δικής μας Θετικής Ενέργειας!

Γίνε και εσύ συντελεστής του απόλυτου θετικού τραγουδιού που θα δημιουργήσουν οι Positive Sounderz: Demy, Μέλιsses, Playmen, Stan, Vegas & Μηδενιστής!

H Amita Motion ξεκινά την χρονιά με τον πιο θετικό τρόπο κι ενώνει τους νέους μέσα από μία συναρπαστική δημιουργική πρόκληση! Το Amita Motion Sound είναι ένα πρωτοποριακό, διαδραστικό project που θα μας παρασύρει για ακόμα μία φορά στους πιο δυνατούς ρυθμούς!

H Amita Motion εμπνέεται από τη δημιουργικότητα των νέων και τους προσκαλεί μέσω του Amita Motion Sound να γίνουν και εκείνοι συντελεστές του πιο θετικού τραγουδιού μαζί με τους Positive Sounderz: Η Demy, οι Μέλιsses, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas, και ο Μηδενιστής για πρώτη φορά ενώνονται σε μία μοναδική συνεργασία.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες των νέων δημιουργούν - σε σύνθεση τοu Alex Leon -το ρεφρέν του πιο θετικού τραγουδιού και καλούν τους νέους να εκφράσουν τη δική τους θετική σκέψη! Πως? Αρκεί να επισκεφθούν τη σελίδα της Amita Motion στο facebook (www.facebook.com/amitamotion) και να κάνουν like στο application Amita Motion Sound. Με πηγή έμπνευσης το ρεφρέν, θα έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν με τον δικό τους τρόπο την έννοια της θετικής ενέργειας μέσα από φράσεις και λέξεις. Στη συνέχεια οι Positive Sounderz θα εμπνευστούν για να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν το πιο θετικό τραγούδι της χρονιάς! Η ενέργεια του Amita Motion Sound θα κορυφωθεί με την ηχογράφηση του τραγουδιού από τους έξι Positive Sounderz, την οποία οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν online, παίρνοντας μέρος στη μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα διαδικτυακή παρέα. Από αυτό το καινούργιο μουσικό ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος θα συμμετάσχει δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν θα σταματήσουν εκεί! Οι Positive Sounderz θα ενώσουν την θετική τους ενέργεια και διάθεση παρουσιάζοντας ένα μοναδικό video clip, όπου όλοι μαζί θα ερμηνεύσουν το πιο θετικό μουσικό κομμάτι της χρονιάς!

Μάθετε περισσότερα για το Amita Motion Sound στο www.facebook.com/amitamotion Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την fan page της Amita Motion facebook.com/amitamotion καθώς και το twitter.com/amitamotion για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και να ακολουθήσετε το ρυθμό τις πιο θετικής ενέργειας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved