Εσείς τι σκορ έχετε;
Inside Stories

Εσείς τι σκορ έχετε;

Ένα... διαφορετικό και ιδιαίτερα διασκεδαστικό αθλητικό σκορ έχει έρθει στην καθημερινότητά μας.

Και μάλιστα, είναι εκπαιδευμένο ώστε να ακούει τις προτιμήσεις μας και την αγάπη που έχουμε για συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες!

Ο λόγος για το σκορ που κερδίζουν τα μέλη του scoreformore, του προγράμματος ανταμοιβής των καταστημάτων INTERSPORT. Τώρα η αγάπη μας για τον αθλητισμό ανταμείβεται με πόντους! Η κάρτα μέλους scoreformore δεν είναι πιστωτική, αλλά απλή κάρτα μέλους και μας δίνει πόντους από κάθε αγορά που κάνουμε στα καταστήματα INTERSPORTκαι στο e-shopτης INTERSPORT (shop.intersport.gr).Οι πόντοι που κερδίζουμε αντιστοιχούν σε προϊόντα από τα καταστήματα INTERSPORT.Για να αποκτήσουμε ένα προϊόν από τον κατάλογο δώρων scoreformore, πρέπει απλά να εξαργυρώσουμε σε ένα κατάστημα INTERSPORT τον αριθμό πόντων που αντιστοιχούν στο προϊόν που επιλέξαμε και να... φύγουμε με το δώρο στο χέρι!

Η εγγραφή στο scoreformore είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη και γίνεται όχι μόνο στα καταστήματα INTERSPORT, αλλά και ηλεκτρονικά από το σπίτι μας, από το κινητό μας, από το tabletμας ή από οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο online.Μπαίνοντας στο http://scoreformore.intersport.gr μπορούμε να γραφτούμε online. Ο αριθμός μέλους μας θα εκδοθεί αμέσως και θα μας έρθει με SMSστο κινητό μας και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ήδη για νακερδίσουμε πόντους μέχρι να έρθει η πλαστική κάρτα με το όνομά μας στο σπίτι μας. Αμέσως αφού γραφτούμε, τοclubscoreformoreμας κάνει δώρο τους πρώτους μας 200 πόντους, για να μπούμε ευχάριστα στο παιχνίδι.

Επιπλέον, δηλώνοντας κατά την εγγραφή μας τα αθλήματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, θα είμαστε οι πρώτοι που θα λαμβάνουν tipsκαι προσφορές σχετικά με τα αθλήματα αυτά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved