Η γιορτή της γυναίκας πλέον… στις 27 Μαρτίου
Inside Stories

Η γιορτή της γυναίκας πλέον… στις 27 Μαρτίου

Αθήνα, 2 Απριλίου 2013: Η γιορτή της γυναίκας εφέτος γιορτάστηκε στις 27 Μαρτίου στον πολυχώρο “7ος” στη στοά Καλλιγά της πλατείας Συντάγματος.

Εκεί, περισσότερες από 200 υπέροχες παρουσίες του ωραίου φύλου επιβεβαίωσαν πως η ομορφιά και η ζωντάνια δε γνωρίζει ηλικία.

Η SCAHygieneProducts & η TENALady διοργάνωσαν μία ιδιαίτερα ζεστή βραδιά όπου 200 και πλέον γυναίκες όλων των ηλικιών διασκέδασαν, χόρεψαν, περιποιήθηκαν τον εαυτό τους, ενημερώθηκαν και το πιο σημαντικό, επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη ήταν η απόλυτη οικοδέσποινα αλλά και παρουσιάστρια της εκδήλωσης, σε μία βραδιά γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες από χορό τάνγκο, μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και χεριών μέχρι ενημέρωση γύρω από το ζήτημα της ακράτειας από εξειδικευμένες φυσικοθεραπεύτριες καθώς και μαθήματα πλεξίματος. Η Μαρία Καβογιάννη με το γνωστό της χιούμορ κατάφερε να δημιουργήσει μία υπέροχη ατμόσφαιρα για όλες / όλους.

Παράλληλα, ο Διευθυντής Marketingτης TENA, κύριος Ιάσονας Καπλάνης μαζί με την Μαρία Καβογιάννη κλήρωσαν τις 17 τυχερές κυρίες που κέρδισαν τα δώρα της εκδήλωσης, μαζί με τις φίλες τους.

Η TENA, ηγετικό brand της SCAHygieneProducts, δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων υγιεινής και αποτελεί μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς καθώς χαρακτηρίζεται από την καινοτομία και τα νέα πρότυπα υγιεινής που θέτει για τη σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της είναι να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που ζουν με το πρόβλημα της ακράτειας. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί σήμερα εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, μια στις τέσσερις γυναίκες θα παρουσιάσουν κάποια μορφή αδυναμίας της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Η SCA αποτελεί ηγέτιδα διεθνή εταιρία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και δασικών προϊόντων. Ο Όμιλος αναπτύσσει και παράγει προϊόντα προσωπικής φροντίδας, χαρτικά για προσωπική και οικιακή χρήση και δασικά προϊόντα με

απόλυτα βιώσιμες μεθόδους. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλές ισχυρές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων τις παγκοσμίως γνωστές μάρκες TENA και Tork, καθώς και των εμπορικών σημάτων, Lotus, Libresse, Tempo και Libero. Ως ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης δασικών εκτάσεων στην Ευρώπη, η SCA δίνει μεγάλη έμφαση στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Ο Όμιλος διαθέτει περίπου 36,000 υπαλλήλους και οι πωλήσεις το 2012 ανήλθαν σε 85 δισ. κορώνες (€9,8 δισ.). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα του στη Στοκχόλμη, Σουηδία, και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Stockholm. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sca.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved