«Απλά πράγματα», όπως μπύρα AΛΦΑ
Inside Stories

«Απλά πράγματα», όπως μπύρα AΛΦΑ

Mαθήματα απλότητας του «Έχων την Μπύρα» στην νέα καμπάνια της AΛΦΑ

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν και η ουσία των πραγμάτων αναζητείται στα «βασικά», η μπύρα ΑΛΦΑ μας συστήνει τον Ε-ΜΠΥΡΟ ήρωα της νέας τηλεοπτικής της καμπάνιας, που μοιράζεται τη δική του στάση ζωής με οδηγό την απλότητα! Γιατί ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας της ΑΛΦΑ «Έχων την Μπύρα» το έχει φιλοσοφήσει... τα απλά πράγματα είναι αυτά που έχουν αξία τελικά.

Με δόση χιούμορ και αισιόδοξη ματιά, η διαφημιστική καμπάνια της ΑΛΦΑ, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, σχολιάζει χαρακτηριστικές στιγμές της ελληνικής πραγματικότητας, που λίγο ως πολύ όλοι έχουμε ζήσει, και δίνει απλές λύσεις σε σκέψεις και διλήμματα, που μοιάζουν περίπλοκα αλλά τελικά δεν είναι. Με τον δικό του αφοπλιστικό τρόπο, ο «Έχων την Μπύρα» σχολιάζει πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας και έχοντας την εμπειρία προτείνει Απλά Πράγματα, απολαμβάνοντας μια μπύρα ΑΛΦΑ.

Η νέα καμπάνια φέρει την υπογραφή της Soho Square Αthens, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Foss Productions. Περισσότερες ιστορίες του «Έχων την Μπύρα» με άφθονο γέλιο αναζητήστε στη σελίδα του στο Facebook (facebook.com/EhonTinBira). Ακόμα περισσότερες "σοφίες" θα είναι σύντομα κοντά σας..!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved