Το JOHN WALKER & SONS VOYAGER ολοκλήρωσε με επιτυχία, δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις κατά την πρώτη μέρα παραμονής του στην Ελλάδα!
Inside Stories

Το JOHN WALKER & SONS VOYAGER ολοκλήρωσε με επιτυχία, δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις κατά την πρώτη μέρα παραμονής του στην Ελλάδα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας, που πραγματοποιήθηκαν πάνω στο JOHN WALKER & SONS VOYAGER,

στο πλαίσιο της παραμονής του στην Ελλάδα.

Το πολυτελές ιστιοφόρο τύπου δεκαετίας 1920, του οποίου το ταξίδι αναπαριστά τις επικές διαδρομές του Johnnie Walker από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας στους τέσσερις ορίζοντες του κόσμου υποδέχτηκε το προσωπικό της Diageo στην πρώτη εκδήλωση της ημέρας. Το βράδυ το εντυπωσιακό ιστιοφόρο, φιλοξένησε εκπροσώπους του τύπου σε μια εκπληκτική εκδήλωση αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο φόρο τιμής στο ταξίδι του Johnnie Walker. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία μοναδική συναυλία από τον Vassiliko καθώς και τα κορυφαία ουίσκι του Super Deluxe portfolio του Οίκου, straight αλλά και σε μοναδικά cocktail από World Class Bartenders.

Tο Super Deluxe portfolio του Johnnie Walker αποτελείται από τα: Johnnie Walker Gold Label Reserve, Johnnie Walker Platinum Label, Johnnie Walker Blue Label, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το νέο blend της οικογένειας Walker, το JOHN WALKER & SONS ODYSSEY, το οποίο δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 80η επέτειο μίας εκ των πιο καινοτόμων ανακαλύψεων του Sir Alexander Walker.

Σχολιάζοντας την άφιξη του John Walker & Sons Voyager, o Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής Reserve Brands της Diageo Hellas, δήλωσε: «Η επίσκεψη του Voyager στην Ελλάδα είναι μια ευκαιρία για μας τους Έλληνες να γευτούμε την εμπειρία τόσο με τις αισθήσεις όσο με την ψυχή μας, μιας και ως ναυτικός λαός συμπορευόμαστε με την λογική του Johnnie Walker & Sons που έγινε κορυφαία μάρκα διεθνώς χρησιμοποιώντας τους καπετάνιους των πλοίων σαν brand ambassadors. Το θαλασσινό ταξίδι του Voyager συμβολίζει την πλούσια κληρονομιά, αλλά και την κατάκτηση των οραμάτων του μέλλοντος διασχίζοντας με τόλμη και φαντασία του ανοικτούς ορίζοντες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved