22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με… παρέλαση στο μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης!
Inside Stories

22η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά με… παρέλαση στο μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης!

Μια παρέλαση βγαλμένη από... «παραμύθι», με προορισμό το μαγικό κόσμο της Εκπαίδευσης θα πλημμυρίσει τους δρόμους του Πειραιά την Πέμπτη 13 Ιουνίου, με αφορμή την 22η Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013!


Σηματοδοτώντας την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά θα στείλουν ηχηρό μήνυμα της ποιοτικής και πολυεπίπεδης κατάρτισής τους, αλλά και της αισιοδοξίας τους για το μέλλον -παρά την κρίση!- παρελαύνοντας στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης από τις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου Α3), με προορισμό τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά.
Συγκεκριμένα, σπουδάστριες από τον Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα «μεταμορφωθούν» σε ήρωες και ηρωίδες αγαπημένων μας κλασικών παραμυθιών, ενώ τη νεανική παρέλαση θα συνοδεύει... άμαξα, αλλά και παραμυθένιες μελωδίες που θα εκτελεί –live!- φιλαρμονική ορχήστρα!
Οι νέοι και νέες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σας περιμένουν σε μια φαντασμαγορική γιορτή της Εκπαίδευσης, διαμηνύοντας πως –σε πείσμα των καιρών!- συνεχίζουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να δημιουργούν, να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία...
*Στην 22η Έκθεση Σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, θα απευθύνει χαιρετισμό ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved