Διαγωνισμός τραγουδιού, με «τολμηρές» ερμηνείες!
Inside Stories

Διαγωνισμός τραγουδιού, με «τολμηρές» ερμηνείες!

Ο πιο ξεσηκωτικός διαγωνισμός μουσικής και τραγουδιού από τις καραμέλες Halls Τόλμησέ Το συνεχίζεται και περνά στη δεύτερη φάση του!

Οι «τολμηροί» συμμετέχοντες δοκίμασαν τις δυο νέες απολαυστικές γεύσεις, πήραν μια βαθιά ανάσα και απέδειξαν πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν οι αυριανοί superstars!
Ήδη τα ονόματα όσων προκρίνονται στην επόμενη φάση έχουν ανακοινωθεί και οι εννιά τυχεροί finalists είναι πανέτοιμοι να μπουν στο studio ηχογράφησης. Φυσικά, δεν θα είναι μόνοι τους! Ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz και η Κρυσταλλία θα βρίσκονται δίπλα τους και θα τους καθοδηγήσουν στα επόμενα στάδια του διαγωνισμού. Κάθε καλλιτέχνης θα αναλάβει από τρεις finalists και θα ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τον καθένα! Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα ντουέτα της προτίμησής του, ψηφίζοντας μέσα από την ιστοσελίδα www.hallstolmiseto.gr.


Τρεις μεγάλοι νικητές θα προκύψουν στο τέλος της δεύτερης φάσης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, στις 13 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Κάθε νικητής θα βγει στη σκηνή, μαζί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και θα τραγουδήσει ζωντανά, μπροστά σε χιλιάδες θεατές, διεκδικώντας τη νίκη απέναντι στα άλλα ντουέτα και, ταυτόχρονα, συναρπαστικά δώρα!
Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στη μοναδική αυτή συναυλία, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τον κωδικό που βρίσκεται πάνω στις νέες συσκευασίες, να τον εισάγουν στην ιστοσελίδα www.hallstolmiseto.gr και να μάθουν στη στιγμή αν έχουν κερδίσει ένα από τα 6.000 εισιτήρια!

Οι νέες καραμέλες Halls Τόλμησέ Το είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικές γεύσεις, mint collection και fruit collection και θα βρίσκονται στην αγορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές προκλήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια βαθιά ανάσα και... το'χεις!
Halls, Πάρε Ανάσα και... το 'χεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved