Κι όμως είναι 55!
Inside Stories

Κι όμως είναι 55!

Ο κύριος της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον Denis Quaid. Οι φωτογραφίες του ηθοποιού είναι από τις διακοπές του στη Χαβάη και βλέποντάς τις το μόνο που δεν μπορούμε να πιστέψουμε είναι πως παρά τα 55 του χρόνια το σώμα του μοιάζει με ενός πολύ νεαρότερου άντρα.

Θα λέγαμε ότι το μυστικό κρύβεται σε αυτό που κρατάει στα χέρια του, μία σανίδα του σερφ, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει αφού δεν είναι και δεινός σέρφερ. Ο Quaid μάλλον χρειάστηκε να κάνει εντατικά γυμναστική για να είναι έτοιμος για την επόμενη ταινία του που έχει τίτλο Soul Surfer και γι΄αυτό μαθαίνει τα μυστικά του σερφ. Ο ηθοποιός που ήταν παντρεμένος με την Meg Ryan υποδύεται τον πατέρα της Bethany Hamilton, μίας 13χρονης σέρφερ, η οποία όμως έχασε το χέρι της μετά από επίθεση καρχαρία. Στην ταινία παίζουν και δύο παιδιά διάσημων ηθοποιών, η 19χρονη κόρη του Jack Nicholson, Lorraine και ο γιος του Pierce Brosnan, Sean.
Για τα γυρίσματα του Soul Surfer ο Quaid χρειάστηκε να αποσυρθεί από τη νέα ταινία του Steven Soderbergh που έχει τίτλο Knockout, και στην οποία θα παρελάσει όλη η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Παίζουν ο Michael Douglas, ο Ewan McGregor, ο Channing Tatum, ο Antonio Banderas, ο Michael Fassbender και ο Mathieu Kassovitz.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved