«Παίξε με “τιμή”» και κέρδισε τα ψώνια της εβδομάδας στο Βερόπουλο!
Inside Stories

«Παίξε με “τιμή”» και κέρδισε τα ψώνια της εβδομάδας στο Βερόπουλο!

Τα Super Market Βερόπουλος πάντα προσέφεραν και προσφέρουν προϊόντα σε άριστη ποιότητα και εξαιρετικές τιμές.

Τον τελευταίο καιρό όμως κάποιες από αυτές τις τιμές έχουν διάθεση για... παιχνίδι, πάντα προς όφελος του καταναλωτή.
Τώρα όλοι μπορούν να «παίξουν» με τις τιμές του Βερόπουλου, μέσα από την πρωτότυπη και εύχρηστη, εφαρμογή στο facebook «Παίξε με "τιμή"II». Πρόκειται για ένα απλό και πρωτότυπο παιχνίδι που στόχο έχει να ενημερώσει για τις νέες, σταθερά μειωμένες τιμές σε εκατοντάδες βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης. Αυτό που ζητά από το χρήστη είναι να κάνει like στη σελίδα του Βερόπουλου στο facebook και από κει και πέρα, μπορεί να παίζει και να κερδίζει διπλά.
Κάθε μέρα, τρία διαφορετικά προϊόντα καθημερινής χρήσης παρουσιάζονται, μαζί με εννέα διαφορετικές τιμές. Ο χρήστης καλείται να βρει τη σωστή τιμή και να την αντιστοιχήσει με το σωστό προϊόν. Αν δυσκολευτεί, υπάρχει πάντα η βοήθεια... του φυλλαδίου, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο δίπλα του σε ηλεκτρονική μορφή. Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης δεν ενημερώνεται μόνο για τις σταθερά μειωμένες τιμές του Βερόπουλου, αλλά συμμετέχει και σε κλήρωση για να κερδίσει τα ψώνια της εβδομάδας του. Οι συμμετοχές του χρήστη στην κλήρωση είναι αντίστοιχες με τις σωστές ή μη καθημερινές απαντήσεις του. Συνολικά θα γίνουν 4 κληρώσεις, μία για κάθε εβδομάδα που θα διαρκέσει το παιχνίδι (01.07.13 - 28.07.13), και σε κάθε μία από αυτές 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή των 50€ για τα ψώνια της εβδομάδας.
Σήμερα ο Βερόπουλος είναι πραγματικά κοντά σας ακόμα πιο υπεύΦΘΗΝΑ, και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας σε όλους και διασκέδαση και εξαιρετικές τιμές, κάθε μέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved