Mediterranean College: Προσφορά στην εκπαίδευση και τη νέα γενιά
Inside Stories

Mediterranean College: Προσφορά στην εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Προσφορά στην εκπαίδευση και τη νέα γενιά, συνδέοντας τη γνώση με την απασχόληση και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του!

Αριστεία στην Εκπαίδευση, την Έρευνα και την Επιχειρηματικότητα!

Το Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, UK, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, δίνοντάς τους ουσιαστική πρόσβαση στην αναβαθμισμένη παιδεία που δικαιούνται. Οι απόφοιτοι του Mediterranean College, αποκτούν πτυχία απευθείας από το University of Derby, τα οποία έχουν ισοδύναμα επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των δημοσίων ΑΕΙ (Νόμος 4093/2012).

Συνδέοντας τη γνώση με την απασχόληση και τη δημιουργία θετικών επαγγελματικών προοπτικών για τους αποφοίτους του, το Mediterranean College, μέσα από άριστα οργανωμένες δομές προσφέρει μια ουσιαστική ευκαιρία στους νέους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλλει πέραν του Career Office, του θεσμού των Career Days και της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας το Employability Scheme του Mediterranean College.

Κάνοντας το όραμα πράξη, τo Mediterranean College με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Κολλεγίου, διοργανώνει φέτος την 1η έκθεση επαγγελματικού προσανατολισμού «Employability Fair», στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του και των νέων της χώρας. Με τη συμμετοχή πενήντα και πλέον κορυφαίων εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό, σε ένα χώρο άνω των 1.200 τ.μ., θα πραγματοποιηθούν Ημέρες Καριέρας, δώδεκα ανοικτά σεμινάρια, παράλληλα workshops, συμβουλευτική καριέρας, έκθεση φοιτητών, πολλά παράλληλα events καθώς και ο διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας 2013.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, έχει αναγνωριστεί από το BAC ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση. Σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονες δομές εκπαίδευσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν κοντά στον τόπο κατοικίας τους στις σχολές της επιλογής τους. Μέσω του συστήματος υποτροφιών που προσφέρει με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, στηρίζει ουσιαστικά το όραμα και τις προσδοκίες της νέας γενιάς καθώς και της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση, σε αναγνωρισμένα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

Η δύναμη και το κύρος του Mediterranean College συνίσταται στο υψηλό επίπεδο και την ποιότητα σπουδών, αλλά και στη δυνατότητά του να προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία. Η δύναμη της γνώσης αντιπροσωπεύει στο Mediterranean College μια υπέρτατη αξία, που προσδίδει στους αποφοίτους του πραγματική δύναμη για την επαγγελματική τους καταξίωση, η οποία στηρίζεται στην κορυφαία εκπαιδευτική εμπειρία που απολαμβάνουν.

Tα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, είναι:

Σχολή Μηχανικών
• BSc (Hons) Mechanical Engineering (Μηχανολόγων Μηχανικών)
• BSc (Hons) Civil Engineering and Construction (Πολιτικών Μηχανικών)
Σχολή Eκπαίδευσης
• MA Education (Special Needs)
• MA Education (Leadership and Management)

• BA (Hons) Early Childhood Studies (Προσχολική Αγωγή)

Σχολή Ψυχολογίας
• MSc Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy
• MSc Integrative Counselling and Psychotherapy

• BSc (Hons) Applied Psychology (Εφαρμοσμένη Ψυχολογία)


Σχολή Πληροφορικής


• MSc Advanced Computer Networks

• BSc (Hons) Computer Science (Επιστήμη Πληροφορικής)
• BSc (Hons) Networks and Security (Δίκτυα και Ασφάλεια)
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
• MBA (ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο)
• MSc Marketing Management
• MA Management

• BA (Hons) Business Studies (Διοίκηση Επιχειρήσεων)
• BA (Hons) Business (Marketing) (Διοίκηση και Μάρκετινγκ)
Στις καινοτομίες του Mediterranean College, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Ερευνητικό Κέντρο Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας) καθώς και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας.

Info: Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, e-mail: info@medcollege.edu.gr , Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved