Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013: Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion
Inside Stories

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013: Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Για όγδοη συνεχή χρόνια γιορτάζουμε την πιο θετική εμπειρία παρέα με τους:

Demy, Meλisses, Playmen, Stan, Vegas, Μηδενιστή, Ελένη Φουρέϊρα

special guests:

INNA και οι Gravitonas,

καθώς και οιΚωνσταντίνοςΑργυρός, ΣτέλιοςΛεγάκης, ΚώσταςΜαρτάκης, Τάμτα, Courtney, Μy Excuse, Marios Barzil ,The Panik Boys και Josephine

και φυσικά οι Boysand Νoise, τα μουσικά ταλέντα των Playmen που κέρδισαν στον πιο θετικό διαγωνισμό, AmitaMotionPositiveGroup!

Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς

Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας παρασύρει για άλλη μία χρονιά στην πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμόςεπανέρχεται δυναμικά στις 13 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00 γιανα μας χαρίσει για όγδοη συνεχή χρονιά τις πιο θετικές στιγμές.

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υπόσχονται ένα ξεχωριστό θέαμα: η Demy, οι MEΛΙSSES, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas, oΜηδενιστής και η Ελένη Φουρεϊρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού που θα μας απογειώσει! Φέτος, οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες, αφού η AmitaMotion παρουσιάζει την πιο δυναμική ομάδα guestεμφανίσεων, που μας επιφυλάσσουν μοναδικές εκπλήξεις! Στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας θα ανέβουν η INNA & οι Gravitonas, o Κωνσταντίνος Αργυρός, o Στέλιος Λεγάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα, η Courtney Parker, οι My Excuse, o Marios Brazil, οι Panik Boys, η Josephine και φυσικάοι Boys and Νoise, τα μουσικά ταλέντα των Playmen που κέρδισαν στον πιο θετικό διαγωνισμό, Amita Motion Positive Group, για να χαρίσουν στο κοινό την πιο ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το ιδιαίτερο στίγμα του παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό.

Openingactτης συναυλίας θα είναι το νικητήριο Positive Group, το οποίο θα αναδειχθεί από τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό που διοργάνωσε φέτος η AmitaMotion, το AmitaMotionPositiveGroup! Ο νικητής ανακοινώνεται στις 02 Σεπτεμβρίου και θα προκύψει από τους PositiveFansπου προωθούν το αγαπημένο τους καλλιτέχνη ή συγκρότημα στη σελίδα της Amitamotionστο Facebookκαθώς και από την επιλογή της κριτικής επιτροπής. Το νικητήριο PositiveGroupθα κερδίσει την παραγωγή και προώθηση του cdsingle του καθώς και του videoclip του ενώ θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί ζωντανά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, κάνοντας το πιο δυναμικό ξεκίνημα. Από τη διαδικασία του AmitaMotionPositiveGroupαναδείχθηκε και η Παναγιώτα Μπούκη η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα positivepointsκερδίζοντας τον τίτλο του PositiveFan με έπαθλο ένα εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης των BoiseandNoise, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα πολύτιμο επαγγελματικό ξεκίνημα στην αγορά.

Και μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μάθετε τα πάντα για την Ημέρα Θετική Ενέργειας Amita Motion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η AmitaMotion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας AmitaMotion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης η AmitaMotion, για έκτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

AmitaMotion, Η δική μας πηγή θετικής ενέργειας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved