Η Στοά Σπυρομήλιου έγινε ροζ για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder
Inside Stories

Η Στοά Σπυρομήλιου έγινε ροζ για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder

Με μια εντυπωσιακή φωταγώγηση της Στοάς Σπυρομήλιου έκλεισε ο Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η εκδήλωση φωταγώγησης της Στοάς Σπυρομήλιου, του CityLink πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διεξάγει παγκοσμίως η ESTEE LAUDER κάθε Οκτώβριο.
H πρωτοβουλία Φωταγώγησης κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο από τον όμιλο ESTEE LAUDER, έχει ως στόχο να υπενθυμίσει με έναν πρωτότυπο τρόπο στο κοινό ότι ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές.
Μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί περισσότερα από 200 κτίρια-ορόσημα σε 70 πόλεις ανά τον κόσμο, από Πρώτες Κυρίες, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες κάθε χώρας, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης.
ΗΠρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς &Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κυρία Σοφία Στάικου, φωταγώγησε αυτό το ιδιαίτερο σημείο της πόλης των Αθηνών που συνδέει την Αθήνα του χθες με του σήμερα. Το εντυπωσιακό έργο τέχνης της οροφής της Στοάς –που αποτελεί το μεγαλύτερο υπαίθριο έργο στην Ελλάδα –θα παραμείνει φωταγωγημένο και κατά τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, αποτελώντας το σύμβολο της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης για τη χώρα μας.
Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της φωταγώγησης ανέλαβε το CityLink, ενώ την υποστήριξη της βραδιάς είχε το πολυκατάστημα attica.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved