Inside Stories

Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Το Mediterranean College Αθήνας θα πραγματοποιήσει την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2013, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 στο Θέατρο «Badminton» (Άλσος Γουδή).

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.
Η φετινή τελετή Αποφοίτησης έχει ως κεντρικό άξονα την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτεύξεων» (Outstanding Achievements) Ελλήνων, οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας. Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κος Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Εμπνευστής της εκστρατείας «Repower Greece».
Τα Τιμώμενα Πρόσωπα της φετινής τελετής τα οποία θα βραβευθούν για το έργο και τα επιτεύγματά τους είναι: η κα Μάϋρα Βαγιωνή – Στασινοπούλου, Ιδρύτρια της Fresh Line, για τη διάκριση και καταξίωση της Fresh Line διεθνώς, ο κος Δημήτρης Κορρές, Αρχιτέκτων Μηχανικός, για την Παγκόσμια Ευρεσιτεχνία του 1ου ελληνικού υπέρ- αυτοκινήτου «Korres Project» και η κα Βάνα Κομνηνού, Μαθήτρια Λυκείου, για το Συγγραφικό της έργο. Στην εκδήλωση θα παραστούν εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι από το χώρο του αθλητισμού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved