Αυτή είναι η νικήτρια που κέρδισε με προϊόντα μακιγιάζ από την Make me up Cosmetics
Inside Stories

Αυτή είναι η νικήτρια που κέρδισε με προϊόντα μακιγιάζ από την Make me up Cosmetics

Η νικήτρια του διαγωνισμού του Gossip-tv.gr που κέρδισε το βαλιτσάκι αξίας 1.000 ευρώ με προϊόντα μακιγιάζ από την Make me up Cosmetics είναι η Αθανασία Σχοινά.

Στο βαλιτσάκι θα βρείτε μοναδικά προϊόντα όπως:
1. Το καλύτερο προϊόν ντεμακιγιάζ που θα συναντήσετε ποτέ, το Balms Away Eye Make Up Remover. Χαρίστε στα μάτια σας ένα ευεργετικό διάλειμμα από τα επιθετικά προϊόντα μακιγιάζ, και θρέψτε τα μάτια της ψυχής με μια νέα αγαπημένη βραδινή συνήθεια που αφαιρεί το make up και χαρίζει ανακούφιση. Το Balms Away είναι ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ενισχυμένο με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που σας εξασφαλίζει έναν ονειρικό ύπνο ομορφιάς.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Τοποθετείστε μια μικρή ποσότητα ντεμακιγιάζ ματιών σε κλειστά μάτια και κρατήστε τα κλειστά. Τοποθετείστε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις και αφαιρέστε με ένα στεγνό χαρτομάντιλο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.
2. Ένα επαγγελματικό σετ 13 πινέλων από φυσική τρίχα μέσα σε υπέροχη pink θήκη ώστε το μακιγιάζ σας να αγγίζει αυτό των επαγγελματιών makeup artist
3. Την συλλεκτική έκδοση των Bath Heroes της Beautannia που περιλαμβάνει το body lotion & shower gel των λατρεμένων αρωμάτων Bloomsbury & Brighton που το ντελικάτο άρωμα τους μας ταξιδεύει σε διαφορετικές γωνιές της Βρετανικής Εξοχής.
4. Την ασυναγώνιστη μονή σκιά compact με κόκκους χρώματος multicolor της Elegant. Απολαύστε το παιχνίδι με τους κόκκους που φωτίζει και μεταμορφώνει το βλέμμα ανάλογα με το που πέφτει το φως. Η απόλυτη καινοτομία της Εlegant. Κομψές & σταθερές η Multicolor σκιές είναι απαραίτητες για κάθε επαγγελματικό μακιγιάζ και όχι μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved