«FITNESS FESTIVAL»  από το THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO: Γιορτή άθλησης και ευεξίας
Inside Stories

«FITNESS FESTIVAL» από το THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO: Γιορτή άθλησης και ευεξίας

Φέτος την άνοιξη αλλάξτε δυναμικά τη διάθεσή σας με την πιο δυνατή επιλογή: 4 ημέρες στο The Westin Resort Costa Navarino, θα σας απαλλάξουν από την κούραση και τη βαριά χειμωνιάτικη διάθεση, θα φορτίσουν τις «μπαταρίες» σας και θα σας εφοδιάσουν με ψυχική και σωματική δύναμη για ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Υλοποιώντας την παγκόσμια πρωτοβουλία "Well-Being Movement" που εκφράζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας Westin, μιας φιλοσοφίας σταθερά προσανατολισμένης στο «ευ ζην», το The Westin Resort Costa Navarino σχεδίασε και σας προσφέρει αποκλειστικά, από τις 21 έως τις 25 Μαρτίου, το Fitness Festival, μια ανοιξιάτικη γιορτή άθλησης και ευεξίας που περιλαμβάνει από τουρνουά μπάσκετ και εκδρομές ποδηλασίας μέχρι fun water polo και αθλήματα ρακέτας – και αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακαταμάχητες προτάσεις.

Για τη φροντίδα και τη διατήρηση της φυσικής σας κατάστασης, οι διακεκριμένοι προπονητές Ευγένιος Ντογαντζής και Πάνος Μπαλατσινός οργανώνουν το Power Fitness Camp με δυναμικά προγράμματα crossfit, kickboxing, συγχρονικής κολύμβησης, Zumba και αεροβικής! Για μια ολοκληρωμένη «επαναφόρτιση» απολαύστε την – επιβεβλημένη πλέον! – επίσκεψη στο φημισμένο Anazoe Spa!

Το τετραήμερο θα κορυφωθεί στις 25 Μαρτίου με την ημέρα Yoga, αφιερωμένη στην ένωση σώματος, πνεύματος και ψυχής, με δράσεις που περιλαμβάνουν Yoga για όλους, διάλεξη για την ενέργεια, τη διαύγεια, την ευφορία, laughter Yoga αλλά και Yoga για παίκτες γκολφ, με εισηγητή τoν διάσημο, πιστοποιημένο δάσκαλο Yoga και σύμβουλο Διατροφής και Life Coach Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, ιδρυτή του Bhavana Yoga Centre!

Με τις δράσεις αυτές, το The Westin Resort Costa Navarino σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς αυστηρά επιλεγμένων, υψηλού επιπέδου ενεργειών που θα αναπτυχθούν από τώρα και έως το Σεπτέμβριο, σηματοδοτώντας τη στενή σύνδεσή του με τον αθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, την υγεία του νου και του σώματος: ακολουθεί το "Waterlife", Kite & Surf Camp, τον Ιούνιο, το Basketball Youth Camp με τον πολυνίκη πρωταθλητή μας Θοδωρή Παπαλουκά τον Ιούλιο, αλλά και εβδομάδα Yoga & Pilates το Σεπτέμβριο, ενώ το πλούσιο καλεντάρι θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο Navarino Challenge και το δυναμικό και τόσο ενδιαφέρον Three Level Power Swim-Bike-Run Races.

Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για 3ήμερο ή 4ήμερο της 25ης Μαρτίου περιλαμβάνουν 3 ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά, δωρεάν δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο Morias και check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100, επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com ή επισκεφθείτε το www.westincostanavarino.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved