Με το TASSIMO όλοι θα απολαύσουν το πρωινό ξύπνημα!
Inside Stories

Με το TASSIMO όλοι θα απολαύσουν το πρωινό ξύπνημα!

Το καθημερινό ξύπνημα πολλές φορές φαντάζει δύσκολη υπόθεση! Το πάπλωμα είναι ασήκωτο και πάντα εγκαταλείπεις το κρεβάτι σου με βαριά καρδιά.

Ο ήχος του ξυπνητηριού σε τρομάζει και τα μάτια σου απλά αρνούνται να ανοίξουν. Τώρα ξέχνα όσα γνώριζες γιατί με το TASSIMO, όλοι θα απολαύσουν το πρωινό ξύπνημα!
Βιάζεσαι για τη δουλειά; Ακόμα κι όταν ο χρόνος σε πιέζει, η στιγμή γίνεται μοναδική με έναν JACOBS Espresso! Ψάχνεις για το πιο απολαυστικό πρωινό; Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα JACOBS Latte Macchiato! Ξύπνησες απότομα; Mην ξεχνάς, η καλή ημέρα από το Cappuccino φαίνεται! Και για τους μικρούς μας φίλους σοκολάτα Lacta για το πιο γλυκό πρωινό ξύπνημα πριν το σχολείο!
Απόλαυσε τη μοναδική ποικιλία ροφημάτων από τις μάρκες που αγαπάς, τώρα σε τιμές που θα σε ξυπνήσουν! TASSIMO JACOBS Espresso και TASSIMO JACOBS Cappuccino 2 ευρώ φθηνότερα με την αγορά δύο συσκευασιών.TASSIMO JACOBS Latte Macchiato, JACOBS Caffe Crema, JACOBS Εκλεκτός 1 ευρώ φθηνότερα με την αγορά μίας συσκευασίας. Αναζήτησε τις εκπτωτικές συσκευασίες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarket!
Ανακάλυψε και εσύ το μυστικό του πρωινού ξυπνήματος με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στο TASSIMO! TASSIMO Wake Cup... και όλοι θα απολαύσουν το πρωινό ξύπνημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved