Φέτος το καλοκαίρι κάντε παιχνίδι στην… DUNES BEACH στην  COSTA NAVARINO
Inside Stories

Φέτος το καλοκαίρι κάντε παιχνίδι στην… DUNES BEACH στην COSTA NAVARINO

Οργανώστε την πρώτη καλοκαιρινή σας εξόρμηση, με την παρέα ή την οικογένειά σας στην Costa Navarino και απολαύστε τη διαμονή σας στο The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σας προσφέρει την ιδανική αφορμή για να ξεκινήσετε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας, να αφεθείτε στο χάδι του καλοκαιρινού ήλιου και στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου: η παραλία The Dunes Beach, που εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων μπροστά από το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort σας προσκαλεί σε ένα ιδανικό καλοκαιρινό ξεκίνημα με ατελείωτες ώρες χαλάρωσης, παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό και θαλάσσια σπορ για τους λάτρεις του είδους. Οι signature θεραπείες και περιποιήσεις στο iconic Anazoe Spa συμπληρώνουν ιδανικά την ημέρα σας και σας προετοιμάζουν για τη βραδινή σας διασκέδαση!

Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες και για εκείνους που επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και στις διακοπές: αθλήματα ρακέτας, εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας, υπερσύγχρονα γυμναστήρια με ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και για τους λάτρεις του γκολφ τα εμβληματικά The Dunes Course και The Bay Course!

Τέλος, το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας σας προσφέρουν την αμεσότερη επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίας.

Όποια παρέα και αν επιλέξετε για την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στο The Westin Resort Costa Navarino ή στο The Romanos Resort, μην ξεχάσετε να απολαύσετε τη στιγμή που ο ήλιος βυθίζεται στην αγκαλιά του Ιονίου σε ένα συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα!

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: Reservations.vanarino@luxurycollection.com

Επίσης επισκεφθείτε και τα site www.westincostanavarino.com και www.romanoscostanavarino.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved