Το απόλυτο στυλ του φετινού καλοκαιριού λέγεται…Breeze Watches!
Inside Stories

Το απόλυτο στυλ του φετινού καλοκαιριού λέγεται…Breeze Watches!

To γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ της συλλογής ρολογιών BREEZE S/S 2014 αναδεικνύει την θηλυκότητά μας στο μάξιμουμ!

Όλοι οι χρονογράφοι και τα ρολόγια BREEZE της νέας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 'εκπέμπουν' θετική ενέργεια, stylish vibes και κάνουν την καλοκαιρινή μας διάθεση να «χτυπήσει»... Κόκκινο! Μοναδικά ρολόγια, με ανατρεπτικό design και μια υπέροχη παλέτα χρωμάτων που αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, 24ώρες το 24ωρο!
Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ήδη αρχίσει και οι σούπερ καλοκαιρινές vivid red αποχρώσεις των Breeze Watches μας βάζουν από τώρα στο ΄κλίμα' για ανέμελες απογευματινές βόλτες και απολαυστικές βουτιές στην παραλία! - χωρίς έννοιες, μιας και όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως τα 100 μέτρα!!!

BREEZE "Summer Daze" series | Code: 110171.2, Price: 165€
Χρονογράφος με κάσα από μασίφ ατσάλι επιχρυσωμένη με κίτρινο χρυσό και μοναδικό σχεδιασμό με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν: Καντράν δύο επιπέδων με έξτρα πλαστική στεφάνη σε coral red απόχρωση, πολύχρωμες μεταλλικές στεφάνες στα 'μάτια' του χρονογράφου και ανάγλυφο 'polka-dot' pattern που «συνεχίζει» στο λουρί!! (100m water resistant)

BREEZE "Flirtini" series | Code: 110211.5, Price: 190€
Ο χρονογράφος της σειράς "Flirtini" by BREEZE με κάσα από μασίφ ατσάλι, ματ 'στριφτό' στεφάνι στην κάσα, καντράν σε μοναδική Coral-Red απόχρωση και ανάγλυφο 'french-twist' pattern στο λουρί, θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις από το πρωί ως το βράδυ με στυλ!! (100m water resistant)

BREEZE "Westside Connection" series | Code: 110141.16, Price: 130
Με ανάγλυφα σημεία στη στεφάνη "γεμισμένα» με σμάλτο σε μοναδική spicy red απόχρωση & αισθησιακό ροζ χρυσό στην κάσα – σε συνδυασμό και με την σούπερ ελκυστική τιμή -, αυτό το ρολόι αποτελεί το must-have του φετινού καλοκαιριού! (100m water resistant)

Δημιούργησε το προσωπικό σου BREEZE style, και ένα είναι το μόνο σίγουρο – θα τα λατρέψεις με την πρώτη ματιά!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.


www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved