Το “ΘΑΜΑ” ανανεώνεται και γίνεται καλοκαιρινό!
Inside Stories

Το “ΘΑΜΑ” ανανεώνεται και γίνεται καλοκαιρινό!

Το"ΘΑΜΑ" , το οικογενειακό εστιατόριο στο Χολαργό που προσφέρει γνήσια Μεσσηνιακή κουζίνα, υποδέχεται τους λάτρεις του ξεχωριστού σπιτικού φαγητού ανανεωμένο, με extra την ανοιχτή πια την αυλή του.

Στον ανακαινισμένο – με την έμπνευση και φροντίδα της αρχιτέκτονος Νάνσυς Παπαζώη – χώρο του, η παραδοσιακή και η μοντέρνα ελληνική κουζίνα σμίγουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα γαστρονομικών προτάσεων ακόμα και για τα πιο απαιτητικά γούστα. Το φτιαγμένο με σπιτική φροντίδα μενού από αγνά προϊόντα της Μεσσηνιακής γης και μόνον από Έλληνες παραγωγούς εγγυάται μία εμπειρία γεμάτη γεύσεις, εικόνες και μυρουδιές που φέρνουν στο νου «μαμαδίστικη» κουζίνα και κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι.

Για να πάρετε μία γεύση από σπιτικά πιάτα - μοναδική εμπειρία, στο "ΘΑΜΑ" θα βρείτε, μεταξύ άλλων, τη γουρουνοπούλα, την... κατσικομακαρονάδα (ναι, σωστά διαβάσατε!), το κουνέλι λαγωτό με κρούστα από σφέλα Μεσσηνίας, τα κεφτεδάκια φούρνου με πουρέ από πατάτες φούρνου, τα κελέμια (κρεμμύδια με κιμά και σάλτσα από φρέσκια ντομάτα) και τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά πάνω σε ψημένο χαρουπάλευρο, όλα μαγειρεμένα με αγνό λάδι των ιδιοκτητών. Επίσης, το "ΘΑΜΑ" σας προτείνει και μία ενδιαφέρουσα λίστα με ούζα, τσίπουρα, αποστάγματα και κρασιά. Όσο για τους εραστές του γλυκού, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στα... γλυκο"ΘΑΜΑ"τα (παγωτό σε λαχταριστές γεύσεις και τάρτα λεμόνι!) που κάνει ο ΘΑνος και η ΜΑντώ!

Tip για τους εραστές των τυριών: η βραβευμένη μεσσηνιακή φέτα και γραβιέρα Πετρόπουλος.
Tip για τους καλοφαγάδες-tech freaks: δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet.

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά 12:00 – 24:00

Λεωφόρος Μεσογείων 242, Χολαργός 155 61
21 1013 9951
http://www.thama.info

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved