Το καλοκαίρι έφτασε… ώρα για Breeze Watches!
Inside Stories

Το καλοκαίρι έφτασε… ώρα για Breeze Watches!

Η θερμοκρασία έχει πλέον ανέβει και έχουμε μπει ήδη σε φάση που σκεφτόμαστε τι θα βάλουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας – βασικά πώς θα τα χωρέσουμε όλα!


Αυτό που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά και θα προσθέσει stylish πινελιές στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είναι ένα ρολόι BREEZE.
Τα Breeze Watches έχουν ξανακάνει το ρολόι σημαντικό fashion στοιχείο στην καθημερινότητά μας, αφού μας χαρίζουν αψεγάδιαστο στυλ, 24ώρες το 24ωρο!!!
Στη συλλογή BREEZE Spring/Summer 2014 θα βρείτε ρολόγια και χρονογράφους που ισορροπούν τέλεια μεταξύ ανατρεπτικού design, ποιότητας κατασκευής και εξαιρετικά προσιτής τιμής και φυσικά όλα τα hottest Color Trends, μέσα από την μοναδική χρωματική παλέτα τους που δεν αφήνει καμία μας ασυγκίνητη!
Επενδύστε στα καταπληκτικά μπλε χρώματα του BREEZE: Αποχρώσεις εμπνευσμένες από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τον ζεστό μεσογειακό ήλιο και τα χαρακτηριστικά ολόλευκα σπίτια με τα μπλε παράθυρα των ελληνικών νησιών, θα κάνουν την τέλεια αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σας και θα σας συνοδεύσουν με στυλ από το πρωί ως το βράδυ σε όλες τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!!
Και φυσικά ούτε λόγος για άγχος, αφού όλα τα ρολόγια Breeze είναι αδιάβροχα έως τα 100 μέτρα(!!) - φέτος το καλοκαίρι θα κάνουμε βουτιές άφοβα!

BREEZE "Summer Daze" series (Κωδ. 110171.5, 165€)
Μπείτε σε καλοκαιρινό mood με τον χρονογράφο της σειράς Breeze "Summer Daze"! Το καντράν δύο επιπέδων «κλέβει» την παράσταση με την έξτρα πλαστική στεφάνη σε navy-blue απόχρωση και τις πολύχρωμες μεταλλικές στεφάνες στα 'μάτια' του χρονογράφου! Είναι το απόλυτο must-have για κάθε διαβασμένη fashionista! (100m water resistant)

BREEZE "Westside Connection" series (Κωδ. 110141.12, 130€):
Το καλοκαίρι μεταμορφωμένο σε ρολόι! Ανάγλυφοι αριθμοί σε έντονο κίτρινο 'φιγουράρουν' στη βάση του καντράν, κάνοντας εντυπωσιακή αντίθεση με το vivid blue χρώμα της εσωτερικής στεφάνης του καντράν! Μας φανταζόμαστε ήδη να το φοράμε καθώς απολαμβάνουμε τον ήλιο σε μια από τις αμέτρητες χρυσαφένιες παραλίες των ελληνικών νησιών! (100m water resistant)

BREEZE"MiamiTwist" series(Κωδ. 110191.5, 135€):
Το ρολόι που θα σας συντροφεύσει στους πιο hot προορισμούς του καλοκαιριού! Η απόλυτη καλοκαιρινή διχρωμία: Λευκό-Μπλε με τη ματιά του BREEZE! Οι ανάγλυφες ενδείξεις πάνω στην στεφάνη «γεμισμένες» με σμάλτο και οι μπλε ρίγες που 'ξεπροβάλλουν' στην πάνω πλευρά στο λουράκι θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το ηλιοκαμένο δέρμα μας (100m water resistant)

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.
www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved