Inside Stories

Mani-Cam: Πρεμιέρα και στην Ελλάδα, sponsored by BREEZE!

Μετά την καθιέρωσή του σε όλα τα mega-events του εξωτερικού, η νέα τάση στην παρουσίαση των accessories που επιλέγουν οι celebrities για τις μεγάλες βραδιές έφτασε και στην Ελλάδα!!


Το Red Carpet Mani-Cam, ή αλλιώς, μια ειδικά διαμορφωμένη μίνι-πασαρέλα με κόκκινο χαλί για τα ... χέρια των διάσημων, έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στο πάρτι γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, με επίσημο χορηγό τα BREEZE Watches, χαρίζοντας έξτρα λάμψη στο event!
Για πρώτη φορά διάσημες celebrities της ελληνικής showbiz & Style Icons πόζαραν στο «Breeze Red Carpet Mani-Cam» παρουσιάζοντας με τον πιο πρωτότυπο & εντυπωσιακό τρόπο τα ρολόγια που οι ίδιες επέλεξαν να φορέσουν στην πανέμορφη καλοκαιρινή βραδιά.
Έλενα Παπαβασιλείου, Όλγα Λαφαζάνη, Άννα Πρέλεβιτς και Εύη Φραγκάκη ήταν μόνο μερικές από τις επώνυμες φίλες των Breeze Watches που πόνταραν σε ρολόγια και χρονογράφους Breeze για την glamorous εμφάνισή τους, αποκαλύπτοντας τον πιο λαμπερό τους εαυτό.
Το Red Carpet Mani-Cam όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων στο event: Μια πραγματικά πρωτότυπη fashion εμπειρία η οποία ήρθε επιτέλους στην χώρα μας και ελπίζουμε να τη ξαναδούμε στο μέλλον!
Την συλλογή BREEZE Watches Collection θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT ΕΠΕ, 210-6754025.


www.breezewatches.com


www.facebook.com/breezewatches

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved