Η Τίνκερμπελ ζει στο Λονδίνο
Inside Stories

Η Τίνκερμπελ ζει στο Λονδίνο

Ζει στον κόσμο των παραμυθιών και το απολαμβάνει.

Παθιασμένη με τις πριγκίπισσες των ταινιών του Ντίσνεϊ, η Εμα Κίρμπι στον ελεύθερο χρόνο της φοράει τη στολή της Ραπουνζέλ, της Τίνκερμπελ, της Ωραίας Κοιμωμένης, της βασίλισσας Ελσα και κυκλοφορεί τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Γιατί ποίος μπορεί να αντισταθεί και να μην κοιτάξει μία όμορφη «νεραϊδούλα» ή τη Βασίλισσα του Χιονιού Ελσα, όταν αυτή βρίσκεται δίπλα του σε βαγόνι του μετρό;
Η Εμα αγάπησε τους ήρωες του κόσμου των παραμυθιών του Ντίσνεϊ όταν σε ηλικία μόλις τριών ετών πήγε διακοπές με την οικογένεια της στην Disney World στη Φλόριντα. «Όλα ήταν τόσο όμορφα και φαίνονταν τόσο μαγικά, που απορούσα γιατί οι άνθρωποι πρέπει να ζουν στον πραγματικό κόσμο, όταν μπορούν να ζήσουν σε ένα παραμύθι» εξηγεί.
Έπειτα από εκείνο το ταξίδι, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, και αργότερα με τις ταινίες του Ντίσνεϊ που παρακολούθησε ερωτεύτηκε τις πριγκίπισσες των παραμυθιών και άρχισε να ντύνεται όπως εκείνες τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα, ακόμα και στη δουλειά της! Το χόμπι της 24χρονης Λονδρέζας , η οποία εργάζεται ως βοηθός οργάνωσης εκδηλώσεων, είναι ακριβό. Ξοδεύει χιλιάδες λίρες για ρούχα και αξεσουάρ, επειδή θέλει οι στολές της να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με εκείνες των ειδώλων της και μία στολή μπορεί να κοστίσει μέχρι και 1.800 ευρώ. Η «πριγκίπισσα» του 21ου αιώνα, αν και δεν έχει αφήσει τη λεία της, πρόσφατα δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, για να κάνει πραγματικότητα όλα τα παιδικά της όνειρα. Ντυμένη με στολή πηγαίνει σε παιδικά πάρτι, όπου τραγουδάει κομμάτια από ταινίες του Ντίσνεϊ, παίζει μουσικά όργανα και συμπεριφέρεται ω ς τέλεια πριγκίπισσα, ενώ κερδίζει 220 ευρώ για δύο ώρες. «Θέλω να δώσω σ' αυτά τα παιδιά καταπληκτικές αναμνήσεις. Αγάπω όλες τις ιστορίες της Ντίσνει κι ακόμη και σ' αυτήν την ηλικία είμαι ερωτευμένη με όλες τις ταινίες. Είμαι ένας ευτυχισμένο άνθρωπος και μου αρέσει νι κάνω και τα παιδιά ευτυχισμένα. Η δουλειά μου και η μεταμφίεσή μου είναι μια μορφή φυγής για μένα. Το ίδιο και για τα μικρά παιδιά που πιστεύουν ότι έχω βγει από ταινία της Ντίσνεϊ δηλώνει η Κίρμπι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved