Mediterranean College: Χαμόγελα αισιοδοξίας στην πρώτη ημέρα της νέας φοιτητικής τους ζωής
Inside Stories

Mediterranean College: Χαμόγελα αισιοδοξίας στην πρώτη ημέρα της νέας φοιτητικής τους ζωής

Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνους.

Μια «νέα σελίδα» που δεν είναι άλλη από εκείνη της μελλοντικής φοιτητικής τους ζωής. Στις 6μ.μ. ήταν όλοι εκεί. Γεμίζοντας ασφυκτικά το Lecture Hall του Κολλεγίου.
Ο λόγος για τους νέους φοιτητές του Mediterranean College που συμμετείχαν στο Orientation Day του Κολλεγίου. Μια Ημέρα Προσανατολισμού(Orientation Day) η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα και με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων προπτυχιακών φοιτητών των σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης, Πληροφορικής και Μηχανικών.
Τους νέους φοιτητές καλωσόρισε ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College, Δρ. Γιώργος Παπαδάκης, ενώ τους συμμετέχοντες χαιρέτησαν και οι Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι των Σχολών του Κολλεγίου.
Από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, η Εβδομάδα Ένταξης και Προσανατολισμού (Induction Week) ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν επίσημα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Η Εβδομάδα Ένταξης, στοχεύει στην εξοικείωση των φοιτητών του Mediterranean College με τις απαιτήσεις φοίτησης, τη δομή του βρετανικού συστήματος εκπαίδευσης, το περιεχόμενο των σπουδών τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κολεγίου. Παράλληλα ενημερώνονται για τις διάφορες παροχές και το σύστημα υποστήριξης φοιτητών του Mediterranean College.
Το Mediterranean College, από το 1977 μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Διατηρεί μια στρατηγική συνεργασία δικαιόχρησης (franchise agreement) με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby, το οποίο βρίσκεται στο Top50 των Βρετανικών Πανεπιστημίων, ενώ κατατάσσεται στην 1η θέση των Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα για τους Τομείς Διοίκησης, Marketing, Παιδαγωγικών και Μηχανολογίας (Guardian University Guide 2015). Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα προγράμματα του University of Derby μεταφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα και τα πτυχία απονέμονται απευθείας από το University of Derby.

Mediterranean College:
• Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
• Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779
• Email : info@medcollege.edu.gr
• Web: www.medcollege.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved