Σας αποκαλύπτουμε το μυστικό όπλο της Triumph…
Inside Stories

Σας αποκαλύπτουμε το μυστικό όπλο της Triumph…

Και ας φωνάξουμε με βαθιά ανάσα: αντίο μπανέλα – καλώς ήρθες Magic Wire!!!

Ξέρω – ξέρω, γιατί σε νοιώθω... Θέλεις να είσαι στα πάντα πρωταγωνίστρια – στο σπίτι, στη δουλειά, στη βόλτα με φίλες, στο ραντεβού με τον καλό σου! Αλλά έλα που είσαι υποχρεωμένη να κάνεις τα πάντα και κανείς δεν σε σκέφτεται για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Ε λοιπόν σε σκέφτηκε η Triumph!
Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε μια για πάντα τα άβολα σουτιέν γιατί η Triumph, η εταιρεία που φροντίζει πάντα η γυναίκα να είναι άνετη αλλά και sexy, έφερε την απόλυτη λύση για όλες μας!
Και το μυστικό όπλο αυτής? Το Μagic Wire! Πρόκειται για μία μπανέλα από σιλικόνη, την οποία αν και δεν νοιώθεις καθόλου, προσφέρει στο 100% τη στήριξη που προσφέρει και η κλασική. Έχει πολύ καλή εφαρμογή, δεν ενοχλεί στο δέρμα, και έχει θετικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή αλλά και τη διάθεσή όποιας το δοκιμάσει! Άλλωστε η Triumph μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές και ξεχωριστές εμφανίσεις – τώρα φρόντισε και για την άνεσή μας!
Το Magic Wire εφαρμόζεται σε 2 από τις αγαπημένες σειρές της Triumph, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και φυσικά όλα τα γούστα! Στην καθημερινή και αγαπημένη σειρά Body Make-Up Magic Wire η οποία είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα και μέχρι D cup και είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση. Στη σειρά διαμόρφωσης Contouring Sensation η οποία είναι διαθέσιμη σε 2 χρώματα και μέχρι D cup και συνδυάζει αρμονικά τις sexy λεπτομέρειες με τη διακριτική σμίλευση της σιλουέτας.
Τι περιμένεις λοιπόν? Δοκίμασε το νέο Magic Wire της Triumph και δεν θα το αποχωριστείς ποτέ ξανά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:
https://www.facebook.com/TriumphGR

http://www.triumph.com/gr/el/index.htm

http://www.triumph.com/gr/el/10263.html

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved