Το trend των celebrities για το κόψιμο του καπνίσματος είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο!
Inside Stories

Το trend των celebrities για το κόψιμο του καπνίσματος είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Πολλοί είναι οι celebrities που αποφάσισαν να σταματήσουν το κάπνισμα τα τελευταία χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ανάμεσά τους ο Leonardo de Caprio, ο Robert Pattinson, η Britney Spears και ο Johnny Depp.
Ο τελευταίος μάλιστα αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα –έκανε 4 πακέτα την ημέρα- όταν είδε τον πατέρα του να πεθαίνει από καρκίνο στους πνεύμονες το 2001. Και προσπάθησε πολύ αλλά τα κατάφερε οριστικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πλέον δεν αποχωρίζεται πουθενά.
Η εφημερίδα Guardian, το BBC και το Reuters με πρόσφατα άρθρα τους στις 20 Μαΐου 2014 αναφέρονται σε επιστημονικές μελέτες σύμφωνα με τις οποίες οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι κατά 60% πιθανότερο να κόψουν το τσιγάρο σε σχέση με χρήστες άλλων μορφών υποκατάστατων νικοτίνης.

Την ίδια στιγμή που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η θνησιμότητα που οφείλεται στο κάπνισμα στην Ελλάδα αγγίζει το 19.3%, ένα νέο ασφαλέστερο καταναλωτικό προϊόν αποτελεί λύση για χιλιάδες Έλληνες και τελικά, δικαίωμα στην επιλογή Γι' αυτό και θα έπρεπε λογικά να τεθεί η χρήση του σε ένα ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο με όρους και κανόνες που θα βασίζονται στην λογική και την επιστημονική ανάλυση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved