Inside Stories

Το trend των celebrities για το κόψιμο του καπνίσματος είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Πολλοί είναι οι celebrities που αποφάσισαν να σταματήσουν το κάπνισμα τα τελευταία χρόνια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ανάμεσά τους ο Leonardo de Caprio, ο Robert Pattinson, η Britney Spears και ο Johnny Depp.
Ο τελευταίος μάλιστα αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα –έκανε 4 πακέτα την ημέρα- όταν είδε τον πατέρα του να πεθαίνει από καρκίνο στους πνεύμονες το 2001. Και προσπάθησε πολύ αλλά τα κατάφερε οριστικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο που πλέον δεν αποχωρίζεται πουθενά.
Η εφημερίδα Guardian, το BBC και το Reuters με πρόσφατα άρθρα τους στις 20 Μαΐου 2014 αναφέρονται σε επιστημονικές μελέτες σύμφωνα με τις οποίες οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι κατά 60% πιθανότερο να κόψουν το τσιγάρο σε σχέση με χρήστες άλλων μορφών υποκατάστατων νικοτίνης.

Την ίδια στιγμή που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η θνησιμότητα που οφείλεται στο κάπνισμα στην Ελλάδα αγγίζει το 19.3%, ένα νέο ασφαλέστερο καταναλωτικό προϊόν αποτελεί λύση για χιλιάδες Έλληνες και τελικά, δικαίωμα στην επιλογή Γι' αυτό και θα έπρεπε λογικά να τεθεί η χρήση του σε ένα ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο με όρους και κανόνες που θα βασίζονται στην λογική και την επιστημονική ανάλυση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved