Δεν θες να καπνίζεις; Μάθε να ατμίζεις!
Inside Stories

Δεν θες να καπνίζεις; Μάθε να ατμίζεις!

Βαρέθηκες να πηγαίνεις για ποτάκι στα live και στα μπουζούκια της πόλης και να βγαίνεις στο κρύο για ένα τσιγάρο ή να περιμένεις το διάλειμμα σε μια παράσταση για να βγεις και πάλι έξω να καπνίσεις;


Υπάρχει λύση και μάλιστα τόσο εύκολη που ακόμα και οι stars αρχίζουν σιγά σιγά να την υιοθετούν ως την πιο ενδεδειγμένη για να καταφέρουν με επιτυχία να κόψουν το κάπνισμα. Κι αυτή είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Στα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως εναλλακτικού των φαρμακευτικών μέσων τρόπου διακοπής του καπνίσματος αναφέρθηκαν την Τρίτη σε ειδική ημερίδα διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία, με τίτλο MELITZANISTAS. Οκαρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Αθηνών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ανέφερε πως ότι το 80% των καπνιστών αποτυγχάνει ή δεν θέλει να διακόψει το κάπνισμα με φαρμακευτικά μέσα και προσέθεσε ότι «δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι καπνιστές επειδή δεν μπορεί να βρεθεί φάρμακο». «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μακράν λιγότερο βλαπτικό από το κανονικό», κατέληξε ο ερευντηήςπαρουσίαζοντας τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο μαζί με άλλους διακεκριμένους επιστήμονες και καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved