Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
Inside Stories

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Με γνώμονα το γεγονός ότι Αθλητισμός και Εκπαίδευση είναι δύο έννοιες αλληλένδετες,

οι οποίες από κοινού μπορούν να οδηγήσουν στην προαγωγή του Πολιτισμού και στην δημιουργία ισχυρών προτύπων για την κοινωνία, ο Όμιλος ΞΥΝΗ πάντα στηρίζει και υποδέχεται με μεγάλη περηφάνια τους Έλληνες Αθλητές μας.
Οι σπουδαστές των τμημάτων Β. Φυσικοθεραπευτή και Προπονητή αθλήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ακόμη σεμινάριο, με εισηγήτρια την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, η οποία με τη παρουσία της σήμερα τίμησε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Νοτίων Προαστίων αλλά και τους σπουδαστές του.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας 2004, μίλησε στους ανερχόμενους βοηθούς φυσικοθεραπευτές και προπονητές για τα συναισθήματα και την ψυχολογία που προηγούνται και ακολουθούν την κατάκτηση ενός Χρυσού Μεταλλίου σε μια Ολυμπιάδα, που αποτελεί την υπέρτατη διάκριση για έναν Αθλητή, πόσο μάλλον όταν η διάκριση έρχεται μπροστά στα βλέμματα όλων των Ελλήνων.
Όπως τόνισε στην ομιλία της, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να δουλεύεις θέτοντας πάντα στόχους και προσπαθώντας να τους υπηρετείς στο ακέραιο. Το μυαλό και η θέληση είναι αυτό που μετράει και το σώμα με τη σωστή προπόνηση και φυσικοθεραπευτική υποστήριξη θα φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και τις διακρίσεις.
Απαντώντας στα ερωτήματα και λίγο πριν αποχαιρετήσει τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας η Φανή Χαλκιά, δεν παρέλειψε να μιλήσει για την σχέση της με τον αθλητισμό σήμερα και τις προσπάθειες που καταβάλει για να στηρίξει, παρά τις αντιξοότητες, τους Αθλητές στην ελληνική περιφέρεια.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή Νοτίων Προαστίων ευχαριστεί θερμά την Ολυμπιονίκη μας για την σημερινή της εισήγηση και υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά τη στήριξη του σε όλες και όλους τους Έλληνες Αθλητές μας, που μας γεμίζουν περηφάνια με τα επιτεύγματα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 9640117.
www.iek-xini.edu.gr
https://www.facebook.com/iekxiniglyfada
@iekxini_glyfada

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved