Η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από λαμπερά κοσμήματα PANDORA
Inside Stories

Η μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από λαμπερά κοσμήματα PANDORA

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA, συνδυάζει το θαύμα του έναστρου ουρανού και τη λάμψη από μακρινούς γαλαξίες, μέσα από τρεις εντυπωσιακές θεματικές ενότητες Classic Christmas, Starry Night και Cosmic!

Η Classic Christmas, αιχμαλωτίζει τη χαρά των γιορτών και το πνεύμα των Χριστουγέννων με χειροποίητα σύμβολα από μασίφ ασήμι και λαμπερό κόκκινο σμάλτο, όπως ο «Άγιος Βασίλης» και ο «Χιονάνθρωπος». Η Starry Νight αντανακλά την ομορφιά και το μυστήριο του νυχτερινού έναστρου ουρανού με κοσμήματα εμπνευσμένα από τα αστέρια με λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal. H Cosmic εμπνέεται από γαλαξίες με αστερόσκονη, μέσα από Charms που συνδυάζουν εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, που ξεπροβάλουν από το βαθύ μπλε της νύχτας.

Tα κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό και ασήμι ύψιστης ποιότητας, ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

Περισσότερα στο www.pandora.net και στο www.pandorashop.gr. Τα μέλη του PANDORA CLUB, στο http://www.pandora.net/el-gr/pandora-club μπορούν να δημιουργήσουν «Λίστα Επιθυμιών», έτσι ώστε αγαπημένα πρόσωπα να μπορούν να «ανακαλύψουν» τα σύμβολα που θα θέλατε να σας χαρίσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved