Διατροφικές συνήθειες που μας κάνουν να γερνάμε: Και όμως υπάρχουν!
Inside Stories

Διατροφικές συνήθειες που μας κάνουν να γερνάμε: Και όμως υπάρχουν!

Η διατροφή είναι το Α και το Ω για μικρούς και μεγάλους.

Το τι τρώμε παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία μας και στην εμφάνισή μας. Όπως υπάρχουν διατροφικές συνήθειες που ενισχύουν τη λάμψη στο δέρμα, ενυδατώνουν τον οργανισμό ή κάνουν καλό στα οστά, έτσι υπάρχουν και αυτές που μας κάνουν να γερνάμε πιο γρήγορα.
Η ηλικία είναι κάτι όμορφο σε έναν άνθρωπο γιατί συνοδεύει τις εμπειρίες του και τις στιγμές μίας ολόκληρης ζωής. Κάτι τέτοιο δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να «αφηνόμαστε» και καλό είναι μέχρι το βαθμό που μπορούμε, να έχουμε τον έλεγχο! Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και οι ρυτίδες όπως και κάθε σημάδι εξωτερικής και εσωτερικής γήρανσης θα αργήσουν να έρθουν!
1. Μην παραλείπετε να τρώτε κρέας!
Η κατανάλωση κρέατος θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Το πολύ κόκκινο κρέας, όπως και το μπέικον, τα λουκάνικα ή τα άλλα αλλαντικά σίγουρα δεν σας βοηθάνε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα σας, ούτε κάνουν καλό στην υγεία σας. Η κατανάλωση κρέατος όμως, αποτελεί ένα υγιές κομμάτι μιας υγιεινής αντιγηραντικής διατροφής, αν προτιμάται τα άπαχα, ανεπεξέργαστα ζωικά προϊόντα, που είναι πλούσια σε ω-3.Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved