Εκβίαζαν μέσω facebook ανήλικη για γυμνές φωτογραφίες
Inside Stories

Εκβίαζαν μέσω facebook ανήλικη για γυμνές φωτογραφίες

Δυο ανήλικους, οι οποίοι εκβίαζαν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης μια 15χρονη για γυμνές φωτογραφίες, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στη σύλληψη ενός 16χρονου αλλοδαπού και ενός 14χρονου ημεδαπού προχώρησαν οι Αρχές για πράξεις που διαπράχθηκαν σε βάρος 15χρονου κοριτσιού.

Το κουβάρι της υπόθεσης που αφορούσε πορνογραφία ανηλίκων, ξετύλιξαν χθες, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου οι Αρχές, έπειτα από την καταγγελία του πατέρα της 15χρονης ανήλικης.
Ο πατέρας είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι άγνωστοι είχαν προσεγγίσει διαδικτυακά, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, την ανήλικη κόρη του και χρησιμοποιώντας απειλές, την εξανάγκασαν να τους στείλει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.
Ακολούθησε άμεσα συνεργασία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις αρμόδιες υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης στις Η.Π.Α., προκειμένου να διακριβωθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη διαχείρισης των επίμαχων λογαριασμών - προφίλ των δραστών, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved