Πώς να κάνετε αποτοξίνωση στα μαλλιά σας
Inside Stories

Πώς να κάνετε αποτοξίνωση στα μαλλιά σας

Το υπερβολικό styling και οι συχνές βαφές των μαλλιών προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία των τριχών, παρά τα προϊόντα περιποίησης που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε.

Σύμφωνα με τον δρ David H. Kingsley, τριχολόγο από τη Νέα Υόρκη, είναι απαραίτητο να κάνετε τα παρακάτω ως μία βοήθεια αποτοξίνωσης στα μαλλιά σας.
Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:
Καθαρισμός του δέρματος στο τριχωτό της κεφαλής
Το συχνό λούσιμο και το styling στα μαλλιά ταλαιπωρεί, εκτός από τις τρίχες, το δέρμα στο κρανίο σας. Ακριβώς όπως οι πόροι στο πρόσωπό σας, έτσι και οι θύλακες των τριχών στο τριχωτό της κεφαλής σας μπορεί να φράξουν με βρωμιές, έλαια και συσσώρευση πρόσθετων προϊόντων που δεν απορροφώνται ή δεν ξεπλένονται καλά.
Επιλέξτε σαμπουάν που περιέχουν θειούχο σελήνιο, σαλικυλικό οξύ, ή πυριθειόνη ψευδαργύρου, για να απομακρύνετε το νεκρό δέρμα και τα υπολείμματα από προϊόντα styling. Μάλιστα, αντί να βάλετε το σαμπουάν στην κορυφή του κεφαλιού σας, ξεκινήστε το σαπούνισμα από τον αυχένα και ανεβείτε σταδιακά προς τη γραμμή των μαλλιών. Οι τρίχες στο σβέρκο είναι παχύτερες και γι' αυτό έτσι παγιδεύουν τον ιδρώτα, γίνονται πιο λιπαρές και συνήθως χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια καθαρισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved