Το Durex σε προ(σ)καλεί και σε στέλνει σε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Τοσκάνη
Inside Stories

Το Durex σε προ(σ)καλεί και σε στέλνει σε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Τοσκάνη

Μπες στο διαγωνισμό της Durex στο Facebook και διεκδίκησε ένα μοναδικό ταξίδι για δύο στην Τοσκάνη

Φέτος, δοκίμασε να χαρίσεις ένα διαφορετικό δώρο!!!
Η Durex θέτει το ερώτημα «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;» και μας καλεί να μπούμε στη σελίδα του στο Facebook και να πάρουμε μέρος στο διαγωνισμό διεκδικώντας ένα ταξίδι για δύο στη μαγευτική Τοσκάνη.
Η διαδικασία είναι απλή και παιχνιδιάρικη:

Από τις 16 Ιανουαρίου ως τις 31 Μαρτίου 2015, μπείτε στη σελίδα του Durex στο Facebook, πατήστε Like, και πάρτε μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι μνήμης και ταχύτητας. Ανακαλύψτε τα χρωματιστά προφυλακτικά Durex που κρύβονται μέσα στην καρδιά, 'ζευγαρώστε τα' εγκαίρως μέσα σε 45'' και κερδίστε 5 συμμετοχές στην κλήρωση. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρετε η προσπάθεια και μόνο ανταμείβεται με μια συμμετοχή στην κλήρωση. Οι συμμέτοχες είναι απεριόριστες, ενώ αν θέλετε να μοιραστείτε τον διαγωνισμό με φίλους σας, κάνοντας share, αυξάνετε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής.

Οι πιο γρήγοροι κερδίζουν – μετά από κλήρωση - ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Τοσκάνη και μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιών με φόντο ένα ιταλικό κάστρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες του διαγωνισμού
• Official facebook page: https://www.facebook.com/DurexGreece?ref=ts&fref=ts
• Official webpage: http://www.lovesexdurex.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Durex επισκεφθείτε το site www.durex.com ή την σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/Durex

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved