Δημοσκοπήσεις: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή
Inside Stories

Δημοσκοπήσεις: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή

ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Μόλις λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα δημοσκοπικά στοιχεία επιβεβαιώνουν πως η μεγάλη ανατροπή για την Ελλάδα είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες όπως αυτές παρουσιάστηκαν μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, η πρώτη θέση έχει κλειδώσει χωρίς ουσιαστικά περιθώρια ανατροπής. Αυτό είναι κάτι που το έχουν «κλειδώσει» και οι στοιχηματικές εταιρίες... Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά προηγείται της ΝΔ αλλά πλέον είναι ορατή και η αυτοδυναμία.
Αυτό θα εξαρτηθεί όμως από το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα τα οποία δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν το 3% και την είσοδό τους στην Βουλή. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώσουν οι πολιτικοί σχηματισμοί που δεν θα μπουν στην Βουλή τόσο ευκολότερος γίνεται ο στόχος της αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ως μεγάλος «σύμμαχος» για μια πιθανή αυτοδυναμία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να αποδειχθεί ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων που εμφανίζει τάσεις εντονότατης αύξησης των ποσοστών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved