Επιστημονική έρευνα: Το «φυσικό βιάγκρα» είναι ο χυμός από...
Inside Stories

Επιστημονική έρευνα: Το «φυσικό βιάγκρα» είναι ο χυμός από...

Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια πάθηση που ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους άντρες, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην σεξουαλική τους ζωή και οδηγώντας πολύ συχνά σε κατάθλιψη.

Τώρα, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Foggia στην Ιταλία, υποστηρίζουν ότι ο χυμός από ένα καλοκαιρινό φρούτο, έχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άντρες με στυτική δυσλειτουργία, καθώς περιέχει ένα συγκεκριμένο αμινοξύ, το οποίο αποδείχτηκε πως βελτιώνει σημαντικά τη ροή του αίματος στο πέος.
Στην σχετική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Urology οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ο χυμός από καρπούζι είναι εκείνος που βοηθάει τους άντρες με στυτική δυσλειτουργία με τρόπο παρόμοιο με εκείνον του γνωστού βιάγκρα.
Για τις ανάγκες της έρευνάς τους, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 24 αντρών με μέσο όρο ηλικίας τα 57 έτη, οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με στυτική δυσλειτουργία. Τους έδωσαν ένα συμπλήρωμα L-κιτρουλίνης σε δοσολογία 1,5 γραμμαρίων ανά 10 λίτρα νερού για έναν μήνα. Τον επόμενο μήνα έλαβαν ένα φάρμακο "placebo". Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved