Η νέα μόδα από το Παρίσι: Σαλιγκάρια στο πρόσωπο!
Inside Stories

Η νέα μόδα από το Παρίσι: Σαλιγκάρια στο πρόσωπο!

Φαίνεται ότι οι Γάλλοι λατρεύουν τα σαλιγκάρια, όχι μόνο ως γεύμα στο πιάτο τους, αλλά και ως καλλωπιστικό μέσο στο πρόσωπό τους!

Η αδυναμία τους αυτή φέρεται πως οφείλεται στο γεγονός ότι η βλέννα που αφήνουν τα σαλιγκάρια καθώς κινούνται είναι πλούσια σε κολλαγόνο, γλυκολικό οξύ, αντιβιοτικές ουσίες και άλλες χημικές ενώσεις που αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος, ενώ πιστεύεται ότι συμβάλλουν στην ταχύτερη επούλωση των πληγών και των εκδορών στην επιδερμίδα.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αυτή η νέα μέθοδος περιποίησης του προσώπου μπορεί να φέρει "επανάσταση" στην βιομηχανία των καλλυντικών ειδών αυτού του σκοπού, αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς για τέτοιου είδους συμπεράσματα.
Πρωτοπόρος σε αυτή τη νέα μόδα είναι ο Louis-Marie Guedon, ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτή η τάση αυτή μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και γι' αυτόν το λόγο έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την λειτουργία ειδικής φάρμας, που θα αποδώσει περίπου 15 τόνους από βλέννα σαλιγκαριών μέσα στο 2015! Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved