MANGO: Ανοίγει νέο κατάστημα στη Γλυφάδα
Inside Stories

MANGO: Ανοίγει νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

H MANGO, η πιο διεθνής μάρκα ρούχων της Ισπανίας, εγκαινίασε το νέο της megastore στη Γλυφάδα .

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι Αθηναίοι που παρευρέθηκαν σε ένα μοδάτο cocktail-πάρτυ μετά μουσικής για να γιορτάσουν το opening του νέου καταστήματος.

Το νέο megastore στη Αγγέλου Μεταξά 16. θα φιλοξενεί τη συλλογή γυναικείας μόδας σε μια εμπορική επιφάνεια 800 τ.μ. Το νέο concept megastore, που ξεκίνησε σε παγκόσμιο επίπεδο το 2013, βασίζεται σε καταστήματα με επιφάνειες από 800 ως 3000 τ.μ. που μπορούν να συμπεριλάβουν μια ή παραπάνω γραμμές της εταιρίας. Αυτή τη στιγμή, η MANGO διαθέτει 95 megastores σε όλον τον κόσμο.

Οι τάσεις αυτής της σεζόν μάς μεταφέρουν στη δεκαετία του '70. Οι σιλουέτες παίζουν με την αντίθεση με την υψηλή ραπτική sartorial, διεκδικώντας πολύ εφαρμοστά κουστούμια και βερμούδες με μακριά μπλέιζερ από υφάσματα όπως η νάπα. Επιπλέον, τα καφτάνια και οι φούστες midi με το αεράτο στυλ τους εμποτίζουν αυτό το χαλαρό, μποέμικο στυλ με τόνους του καφέ και του μαύρου. Το λευκό προσεγγίζει τον ρομαντισμό με φορέματα και ρούχα από δαντέλα, διαφάνειες και κροσέ. Το πιο δυναμικό μέρος της κολεξιόν μεταφράζεται σε ροζ, κόκκινα, μπλε και πράσινα, προσφέροντας μια δόση φαντασίας στα πλεκτά υφάσματα με συμπαγείς ρίγες και διασκεδαστικές στάμπες.

Αυτή τη στιγμή, η MANGO διαθέτει 14 σημεία πωλήσης στην ελληνική αγορά από το πρώτο κατάστημά του το 1996. Επιπλέον, πρόκειται να ανοίξει και άλλο ένα σημείο πώλησης στη Θεσσαλονίκη μέσα στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς.

Η MANGO έκλεισε το 2013 με τις πωλήσεις του Ομίλου MANGO MNG Holding στα 1.846 εκ. ευρώ, πράγμα που υποδηλώνει μια αύξηση κατά 9% σε σχέση με το 2012, και κέρδος 120,5 εκ. ευρώ που προσφέρει ένα Ebitda 229,9 εκ. ευρώ. Λόγω της σημαντικής διεθνούς παρουσίας της μάρκας, το 83% των πωλήσεων αντιστοιχεί στις ξένες αγορές και το υπόλοιπο 17% στην τοπική αγορά. Επί του παρόντος, η μάρκα έχει παρουσία σε 108 χώρες με πάνω από 2700 σημεία πώλησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved