Breeze Watches: Your Fashion Journey Starts Here!
Inside Stories

Breeze Watches: Your Fashion Journey Starts Here!

Η ολοκαίνουργια συλλογή των αγαπημένων μας ρολογιών BREEZE, για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!!

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, το μυαλό μας έχει ξεκινήσει να ταξιδεύει ήδη σε εξωτικά μέρη και η συλλογή Breeze Spring/Summer2015 είναι εδώ για να μας παρασύρει σε ένα αξέχαστο ταξίδι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αφιερωμένο σε όλες εμάς τις γυναίκες που δεν μετράμε απλώς τα δευτερόλεπτα.. αλλά ζούμε & απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή!

Τα ρολόγια και οι χρονογράφοι Breeze ως αυθεντικοί εκπρόσωποι του γυναικείου design και όλων των latest fashion trends μας προτείνουν ρολόγια σε μοναδικούς γήινους/natural τόνους, που θα γοητεύσουν και θα εντυπωσιάσουν.. στη στιγμή! Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό, οι πλούσιες υφές, τα αποκλειστικά BREEZE χρώματα συνδυασμένα με αισθησιακό ροζ ή κίτρινο χρυσό - για έξτρα λάμψη - θα κάνουν τη διαφορά και φέτος στις εμφανίσεις μας!

Τα ρολόγια BREEZE είναι ο σύμμαχός μας για κάθε περίσταση, και στυλ και μας βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπες αφού κερδίζουν με τη πρώτη ματιά μία από τις πρώτες θέσεις στη wishlist κάθε it-girl ! Και φυσικά, δεν ξεχνάμε: Όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ)!!!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.

www.breezewatches.com, www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved