Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στα VIVIFY Συντάγματος
Inside Stories

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στα VIVIFY Συντάγματος

Οι σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, επισκέφθηκαν το κέντρο Αισθητικής – Κοσμετολογίας VIVIFY Συντάγματος , τη νέα πρόταση στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και της ιατρικής κοσμετολογίας.


Στα πλαίσια του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, οι σπουδάστριες με την καθηγήτρια τους Φλωρεντία Καλλιμάνη, απήλαυσαν την ξενάγηση στο VIVIFY Συντάγματος , σε ένα χώρο καλαίσθητο αισθητικά και πρωτοποριακό τεχνολογικά με ιδιωτικές καμπίνες και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα.
Σπουδάζοντας την ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ κατέχεις ένα επάγγελμα ιδιαίτερα επικερδές και με διαχρονικά υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας ενώ συνεργάζεσαι με τους κορυφαίους στο χώρο της Ομορφιάς!
Για πάνω από μισό αιώνα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές , επισκέψεις , happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά- Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120 313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxinipeiraia

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved