Η στρατιά της νέας συλλογής BREEZE Watches S/S15 μπροστά στα μάτια σας!
Inside Stories

Η στρατιά της νέας συλλογής BREEZE Watches S/S15 μπροστά στα μάτια σας!

...Your Fashion Journey Starts Here!

Η ολοκαίνουργια συλλογή των αγαπημένων μας ρολογιών BREEZE, για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, είναι εδώ για να μείνει και παρελαύνει μπροστά σας με εντυπωσιακά χρώματα που ξεχωρίζουν!

Ο εκρηκτικός συνδυασμός sport style με luxury και glamorous στοιχεία, η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό, η λάμψη, οι πλούσιες υφές, τα ιδιαίτερα χρώματα και υλικά των Breeze ρολογιών , θα αναβαθμίσουν το στυλ σας σε ένα 24/7 fashion statement!!!

Ρολόγια και oversized χρονογράφοι, αυθεντικοί εκπρόσωποι του γυναικείου design και των latest fashion trends δεν θα αφήσουν καμία ασυγκίνητη.

Εμείς ξεχωρίσαμε τη σειρά ρολογιών Pacific Hype και σας την παρουσιάζουμε:
(Κωδικοί 110331.1 – 110331.10 / Λ.Τ.: 190€)

Με κάσα από μασίφ ατσάλι και γυαλιστερή επιμετάλλωση σε ροζ ή κίτρινο χρυσό, με εντυπωσιακή χρωματιστή στεφάνη, στην ίδια απόχρωση με το λουρί, με εξαιρετικής αισθητικής 4πλο "spiral", με ανάγλυφο σχέδιο το οποίο, χάρη στην γυαλιστερή επιμετάλλωση, χαρίζει εκθαμβωτική λάμψη, που θα πλαισιώσει υπέροχα τις εμφανίσεις σας.

Και οι τεχνικές λεπτομέρειες: Χρονογράφος JS15 με ενδείξεις ημερομηνίας, ώρας, λεπτού, δευτερολέπτου, 24ωρης ώρας, αντίστροφης μέτρησης λεπτών και δευτερολέπτων

Ιδιαίτερες και οι μικρότερες αλλά προσεγμένες λεπτομέρειες κάθε ρολογιού όπως το ανάγλυφο το λογότυπο στις 3h, το πίσω μέρος του λουριού έχει pattern με το λογότυπο, η βιδωτή κορώνα με ανάγλυφο το "b" του λογοτύπου και σε 10 διαφορετικούς χρωματισμούς για να διαλέξετε.

Και με την κλασική αξία των ρολογιών BREEZE - αδιάβροχα (100μ)

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.


www.breezewatches.com

www.facebook.com/breezewatches

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved