Καταγγελία Βίκυς Σταμάτη: «Πήγαν να με βιάσουν στο Δρομοκαΐτειο»
Inside Stories

Καταγγελία Βίκυς Σταμάτη: «Πήγαν να με βιάσουν στο Δρομοκαΐτειο»

Θύμα απόπειρας βιασμού υποστηρίζει ότι έπεσε στο Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείται η Βίκυ Σταμάτη!

Την καταγγελία έκανε χθες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ενώπιον των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση για τις μίζες στα εξοπλιοτικά προγράμματα. Την ώρα που ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης είχε λάβει τον λόγο στο ακρο¬ατήριο και αναφερόμενος στις «άθλιες συνθήκες κράτησης της στο ψυχιατρικό νοσοκομείο» ζήτησε την αποφυλάκιση της, η κατηγορουμένη... πέταξε τη «βόμβα» καταγγέλλοντας ότι πήγαν να τη βιάσουν!
«Έχει υποστεί τα πάνδεινα σε αυτό το κολαστήριο. Τη χτύπησαν, την έβρισαν, της πέταξαν πράγματα, της σήκωσαν τα στρώματα» είπε ο συνήγορος της, ο οποίος άφησε αιχμές για κακοποίηση της εντολέως του. «Της τραβούσαν το σεντόνι, ενώ κοιμόταν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης, για να δεχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή την παρέμβαση της Βίκυς Σταμάτη!
«Απόπειρα βιασμού» φώναξε η κατηγορούμενη ατό δικαστήριο, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις γύρω από την καταγγελία της. Μάλιστα, παρά τη σοβαρότητα του καταγγελθέντος αδικήματος, εξηγήσεις δεν ζητήθηκαν ούτε από έδρας, αλλά αντίθετα οι δικαστές επέπληξαν την κατηγορουμένη, λέγοντάς της να μην παρεμβαίνει όταν δεν της έχει δοθεί ο λόγος σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved