Το πιο υπέροχο κινηματογραφικό αρκουδάκι επιστρέφει και σας το δίνουμε δώρο!
Inside Stories

Το πιο υπέροχο κινηματογραφικό αρκουδάκι επιστρέφει και σας το δίνουμε δώρο!

Ο Ted, το άτακτο και αξιολάτρευτο αρκουδάκι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μας κάνει να επιστρέψουμε μαζί του στη χαρά των παιδικών μας χρόνων.

Από τον Σεθ ΜακΦάρλεν, δημιουργό της πολυβραβευμένης με ΕΜΜΥ τηλεοπτικής σειράς Family Guy, έρχεται η συνέχεια της πιο ανατρεπτικής κωμωδίας-φαινόμενο του 2012 που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, ΤΕD, συστήνοντάς μας το ομώνυμο αξιολάτρευτο μεν, άτακτο, αθυρόστομο και υπερσεξουαλικό δε χνουδωτό αρκουδάκι που δεν αφήνει κατάχρηση για κατάχρηση στην οποία να μην επιδοθεί.


Πρωταγωνιστής και πάλι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ στο ρόλο ενός αιώνιου έφηβου, ο οποίος, αυτή τη φορά, προσπαθεί να βοηθήσει τον λούτρινο «κεραυνοκολλητό» του όχι μόνο να παντρευτεί την σέξι «καλή» του, αλλά και να γίνει πατέρας. Μόνο που αυτό απαιτεί την αναγνώριση από το κράτος του Ted ως ατόμου με δικαιώματα. Ένα ντελιριακό «παραμύθι» που συνδυάζει μοναδικά live action και CGI, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους όσοι αρνούνται να αποχωριστούν το σκανδαλιάρικο παιδί μέσα τους!


Και για να το κρατήσετε πάντα ζωντανό το Gossip-tv.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα από τα 17 συλλεκτικά πανέμορφα κουκλάκια TED τα οποία και "μιλάνε", σε ένα μοναδικό διαγωνισμό.
• 8 μικρά (8’’)
• 5 μεσαία (11’’)
• 3 λίγο πιο μεγάλα (16’’)
• 1 μεγάλο (24’’)

Διεκδικήστε τα, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved